מרק דגים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 418 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מולים, פפרונצ'ינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 84%. נסו מרק דגים, ברודטו-מרק דגים איטלקי, ו מרק צדפות ומוסיל: Brodetto di Coze E Vongole (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי גדול מעל חום בינוני גבוה להוסיף שמן זית, סלרי, בצל אביב, מיורן, פטרוזיליה, טימין ושום לטגן עד בצל מתחיל להיות שקוף על 5 דקות.
מוסיפים את החומץ, עגבניות שרי, פפרונצ ' ינו, עגבניות שלמות משומר, דיונונים ויין. אפשר לבוא עד רתיחה ולאחר מכן לבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי עגבניות שלמות
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
דיונונים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את Branzino על ידי הצבת על גבי מרק בעדינות לדחוף את הדג למטה. אפשר לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
European Seabass
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
4
מוסיפים את המולים, צדפות תער, סרטנים, שרימפס ודיונון על ידי הצבת על גבי מרק ודגים בעדינות דוחפים למטה עם מצקת גדולה ושופכים את דג הקליפה עם מרק חם. מכסים את הסיר במכסה ומבשלים 2 עד 3 דקות עד מולים וצדפות פתוחים כולם שרימפס סרטנים ודיונון מבושלים דרך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. בזהירות להסיר צלחת הגשה ומפזרים פטרוזיליה על גבי.;
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
סרטנים
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.