מרק דגים
בויאבז הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 102 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1520 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לכו לחנות ותביאו פילה, מולים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט, כרישה, שומר ושום ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את הזעפרן ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת רסק עגבניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את עצמות הדגים וראשים, 3 ליטרים של מים, טימין, פטרוזיליה ועלי דפנה ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 45 דקות.
מסננים את המרק וזורקים את המוצקים. להחזיר את המרק לסיר ומרתיחים על חום גבוה עד שהוא מופחת ל 6 כוסות, על 20 דקות. מתבלים את המרק במלח ופלפל.
בסיר קטן של מים רותחים, מלוחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 7 דקות.
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. עם המכונה על, להוסיף את חלמונים ביצה, שום קצוץ, פלפל אדום harissa ולעבד מחית. כשהמכונה פועלת, מוסיפים את שמן הזית ומעבדים בקצרה עד שזה מתאגד. לגרד את הרויל לתוך קערה ומתבלים עם מלח. מכסים ומקררים.
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיף את השום, כרישה ושומר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד רק מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. מערבבים את המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים על חום מתון עד שהם מתחילים להיפתח.
מוסיפים את המולים, שרימפס ודגים ומבשלים עד שכל מאכלי הים הוא רק מבושל, על 4 דקות. מערבבים במיץ לימון ובזיליקום; מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את טוסט baguette עם כמה rouille. כפית את בויאבז לתוך 4 קערות גדולות, רדודות ומגישים עם טוסטים ופלחי לימון. תעביר את השארית ליד השולחן.
מרכיבים מנות :
8 2 כפות חמאה מומסת פרוסות דקות של בגט, מוברש עם שמן זית קלוי 1 אפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץ 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בזיליקום קצוץ 2 גב שומן חזיר 2 larges חלמונים 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר נורת שומר, cored וחותכים לקוביות 1/2 אינץ 1 ( חצילים) נורה שומר, cored וקצוץ גס 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. לא שמנוני דגים לבנים עצמות וראשים 1 ראש שום, ציפורן קלופה וקצוץ גס 2 larges שיני שום, קצוץ 2 שיני שום, טחון 1 2 כפיות אבקת שום harissa 1 כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז, קצוץ דק 2 כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז, קצוץ גס 1 2 כפיות אבקת שום מיץ לימון טרי 4 שרימפס וורידים פלחי לימון, למנה 12 צדפות littleneck, שפשף ושטף 680 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. snapper או פילה monkfish, לחתוך לחתיכות 2 אינץ 16 מולים, debearded 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן זית כתית מעולה 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן זית כתית מעולה 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן זית כתית מעולה 4 עלי פטרוזיליה 1 פלפל אדום קלוי 1 אוראו ממולאים כפולים זעפרן ארוז היטב 4 שרימפס וורידים מלח 4 שרימפס וורידים מלח ופלפל טחון טרי 8 שאלוט, קצוץ גס 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שרימפס גדול, פגז ו deveined 4 עלי קורנית 1 כף. חומץ ביין אדום קלוף עגבניות, זרע לחתוך לקוביות 1/2 אינץ 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה 3 larges עגבניות, קצוץ גס