בויאבז הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 349 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם-עלה דפנה 1, - יין, - נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.
הוראות
1
בסיר גדול, ממיסים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שאר החומרים עד השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים אבל לא השחמה, 5-10 דקות.עכשיו להוסיף את השום ולבשל, ערבוב, במשך כמה דקות נוספות. אל תחרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים 3 דקות. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם להיפרד עם כף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך כחצי שעה.אתה יכול להכין את המרק הזה יום לפני ולשמור אותו במקרר. כאשר אתה מוכן להרכיב את bouillabaisse, להסיר את אניס הכוכב קליפת תפוז, ולחמם אותו דרך מעל חום בינוני.בינתיים, בסיר מרק גדול, להביא 2 כפות שמן זית לנקודת העישון על חום גבוה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 2-3 דקות. עכשיו תשפוך את המרק המחומם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות.מערבבים את דג הנזיר וממשיכים לבשל, מכוסה, במשך 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את הצדפות ומבשלים רק עד הסוף, עוד 2-3 דקות. השליכו את כל הצדפות שלא נפתחו ומערבבים בפרנו.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
Pernod
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מגישים עם קליעי באגט פרוסים דק יש לך קלוי קלות בתנור, ולהעביר קערה של rouille. הרעיון הוא לשים מנה של רוויל על קרוטון ולהכניס אותו למרק, כדי שהרוויל יתערבב פנימה והקרוטונים יספגו את המרק.
מרכיבים שתצטרך
בגט
קרוטונים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בקומקום גדול, לשלב את הדגים ו/או עצמות וראשים עם מים, יין, ירקות פרוסים ארומטיים ולהביא את מלאי הדגים לרתיחה מעל חום נמוך בינוני. מבשלים בעדינות במשך 30-45 דקות. מסננים את מלאי הדגים היטב ומניחים בצד. יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
באמצעות מרגמה ועלי, זעפרן פאונד עד חבול וריחני.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
10
מערבבים חצי כפית מים רותחים ולתת לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, לשלב פירורי לחם עם מספיק מים חמים או מלאי דגים לעשות משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מלאי דגים
1 כפית מלח היקורי מעושן
11
תוסיף את זה לזעפרן.עכשיו להוסיף שום, מלח קאיין, פאונד לתוך משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרן
1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מערבבים בחלמון הביצה עד משולב היטב. להמשיך לדפוק ולערבב כל הזמן כפי שאתה לאט לטפטף בשמן זית (כמו ביצוע mayonnaisestart עם רק כמה טיפות בכל פעם!).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריות
13
הוסף יותר מלח קאיין במידת הצורך. אם אתה מפחיד את עצמך עם איך garlicky זה, להוסיף קמצוץ קטן של סוכר. אבל הטעם החזק יתפוגג במרק ויהיה טעים.