קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
בויאבז הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 349 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם-עלה דפנה 1, - יין, - נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
בסיר גדול, ממיסים שמן זית וחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שאר החומרים עד השום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים אבל לא השחמה, 5-10 דקות.עכשיו להוסיף את השום ולבשל, ערבוב, במשך כמה דקות נוספות. אל תחרוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים לרגע.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
יוצקים את היין, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים 3 דקות. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם להיפרד עם כף.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את מלאי הדגים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך כחצי שעה.אתה יכול להכין את המרק הזה יום לפני ולשמור אותו במקרר. כאשר אתה מוכן להרכיב את bouillabaisse, להסיר את אניס הכוכב קליפת תפוז, ולחמם אותו דרך מעל חום בינוני.בינתיים, בסיר מרק גדול, להביא 2 כפות שמן זית לנקודת העישון על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלאי דגיםמלאי דגים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הצדפות ומבשלים, ערבוב, במשך 2-3 דקות. עכשיו תשפוך את המרק המחומם. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות.מערבבים את דג הנזיר וממשיכים לבשל, מכוסה, במשך 1 דקה. לאחר מכן מוסיפים את הצדפות ומבשלים רק עד הסוף, עוד 2-3 דקות. השליכו את כל הצדפות שלא נפתחו ומערבבים בפרנו.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
PernodPernod
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מגישים עם קליעי באגט פרוסים דק יש לך קלוי קלות בתנור, ולהעביר קערה של rouille. הרעיון הוא לשים מנה של רוויל על קרוטון ולהכניס אותו למרק, כדי שהרוויל יתערבב פנימה והקרוטונים יספגו את המרק.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בקומקום גדול, לשלב את הדגים ו/או עצמות וראשים עם מים, יין, ירקות פרוסים ארומטיים ולהביא את מלאי הדגים לרתיחה מעל חום נמוך בינוני. מבשלים בעדינות במשך 30-45 דקות. מסננים את מלאי הדגים היטב ומניחים בצד. יכול להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
באמצעות מרגמה ועלי, זעפרן פאונד עד חבול וריחני.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
10
מערבבים חצי כפית מים רותחים ולתת לשבת במשך 5 דקות.בינתיים, לשלב פירורי לחם עם מספיק מים חמים או מלאי דגים לעשות משחה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מלאי דגיםמלאי דגים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
תוסיף את זה לזעפרן.עכשיו להוסיף שום, מלח קאיין, פאונד לתוך משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מערבבים בחלמון הביצה עד משולב היטב. להמשיך לדפוק ולערבב כל הזמן כפי שאתה לאט לטפטף בשמן זית (כמו ביצוע mayonnaisestart עם רק כמה טיפות בכל פעם!).
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זנים של פטריותזנים של פטריות
13
הוסף יותר מלח קאיין במידת הצורך. אם אתה מפחיד את עצמך עם איך garlicky זה, להוסיף קמצוץ קטן של סוכר. אבל הטעם החזק יתפוגג במרק ויהיה טעים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

1השאר- מפרץ 1- מפרץ 11חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)- חמאה לא מלוחה- חמאה לא מלוחה1(יכול להיות או להרחיק)- פלפל קאיין- פלפל קאיין1מעקב- 1-2 סלרי, פרוס דק- 1-2 סלרי, פרוס דק1- נורת שומר, חצוי, cored, ופרוס דק- נורת שומר, חצוי, cored, ופרוס דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק- מלאי דגים (ראה להלן)- מלאי דגים (ראה להלן)3ציפורן- שום, טחון- שום, טחון1- כרישה, לבן וקצת ירוק, ניקה, חצוי ופרוס- כרישה, לבן וקצת ירוק, ניקה, חצוי ופרוס2- לקלף מאורנס- לקלף מאורנס12- littleneck או צדפות מנילה, היטב שפשף- littleneck או צדפות מנילה, היטב שפשף454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)- monkfish — או דגים לבנים בשר מוצק אחר כגון סנאפר אדום, הליבוט או בס ים), לחתוך ל 1 - monkfish — או דגים לבנים בשר מוצק אחר כגון סנאפר אדום, הליבוט או בס ים), לחתוך ל 1 " חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)- שמן זית- שמן זית2(חוֹרֶף)- שמן זית- שמן זית2(חוֹרֶף)- פרנו — - פרנו —1(יכול להיות או להרחיק)- חוטי זעפרן- חוטי זעפרן12- צדפות ים- צדפות ים1(יכול להיות או להרחיק)- מלח ים- מלח ים1- כוכב אניס- כוכב אניס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)- רסק עגבניות- רסק עגבניות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק- עגבניות שלמות משומר עם מיץ- עגבניות שלמות משומר עם מיץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק- יין לבן יבש- יין לבן יבש