קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
בויאבז הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 85 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 979 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם אתה צריך קערה, כמו סנאפר, פילה דגים רכיכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

מרכיבים

1זר garni עם גבעול סלרי 1זר garni עם גבעול סלרי 182 כפות חמאה מומסתפרוסות דקות לחם צרפתי בן יוםפרוסות דקות לחם צרפתי בן יום8קצת קישואים קצוציםלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורךלקערה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד הצורך1כף. חומץ ביין אדוםמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושוםמחממים את השמן בסיר על חום בינוני. מוסיף את הבצל, כרישה, שומר ושום8קצת קישואים קצוציםבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידיםבמקור לא יותר מרק דייגים צנוע באמצעות השרידים8קצת קישואים קצוציםמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטניםמצקת במרק, כולל מבחר טוב של דגים וסרטנים1בצל צהוב בינוני, קצוץדגים חמים או ציר עוףדגים חמים או ציר עוף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1קטןנורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק1kgsפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזהפילה דגים מעורב 3lb ו רכיכה, כזה22-3 שיני שום, קצוץ דק2-3 שיני שום, קצוץ דק4שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך2כרישה, פרוס דקכרישה, פרוס דק8קצת קישואים קצוציםולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים וולהוסיף את הצדפות. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 דקות. הוסף את פילה דגים ו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק1רצועהלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)8קצת קישואים קצוציםמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחהמוסיף את המניה, זר garni, זעפרן, גרידת תפוז, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה8קצת קישואים קצוציםחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניהחותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס. הסר את גרידה כתומה ו זר garni מן המניה1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה2קרום: פירורי קרקר גרהםPernod (אופציונלי)Pernod (אופציונלי)8קצת קישואים קצוציםכמו התפשטות על כריך או כמו טבילהכמו התפשטות על כריך או כמו טבילה1כדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערהכדי לשרת, להפיץ כל טוסט עם rouille ולשים 2 פרוסות בתחתית כל קערה1קטןצ'ילי אדום חם וטריצ'ילי אדום חם וטרי1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי8קצת קישואים קצוציםוחסילון, מוכן לפי הצורךוחסילון, מוכן לפי הצורך8קצת קישואים קצוציםכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מוליםכמו סנאפר אדום, בקלה, bluefish, צדפות, מולים4קורנית ספרינגס, עלה דפנה 1קורנית ספרינגס, עלה דפנה 11גבינת פרמזן מגוררתפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4עגבניות, עור, זרע, וקצוץעגבניות, עור, זרע, וקצוץ8קצת קישואים קצוציםמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוגמוסיפים את העגבניות, היין, רסק העגבניות ומערבבים עד למיזוג8קצת קישואים קצוציםמרק דגיםמרק דגים8קצת קישואים קצוציםומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעונייםומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5-8 דקות, או עד הירקות מתרככים אבל לא צבעוניים8קצת קישואים קצוציםלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחתלהפחית את החום, חלקית לכסות את המחבת. מבשלים במשך 30 דקות, או עד המרק מופחת8קצת קישואים קצוציםמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונהמבשלים במשך 2-3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות. מערבבים את Pernod, אם שימוש, ואת העונה8קצת קישואים קצוציםמעט, ערבוב מדי פעםמעט, ערבוב מדי פעם8קצת קישואים קצוציםשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולותשל לתפוס של היום, בויאבז התפתח לאחת המנות הגדולות1-2 כפות שמן זית כתית מעולהRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימיםRouille להתבצע ומקורר עד 2 ימים