קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים Provençale

מרק דגים Provençale
מרק דגים Provençale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך מים, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו טונה Provencale, פרובנקלה כרובית, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פלפל אדום כתוש ואת 5 המרכיבים הבאים (פלפל אדום כתוש דרך עלה דפנה), ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
מוסיפים מים ויין; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים דגים ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 2 דקות או עד שהדגים נעשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה. מערבבים חצי חצי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(או או רגיל)(או או רגיל)

מרכיבים

227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות קלופים אפיית תפוחי אדמה (עלכוסות קלופים אפיית תפוחי אדמה (על1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שלמות בסגנון איטלקי, לא מצוחצחים וקצוציםעגבניות שלמות בסגנון איטלקי, לא מצוחצחים וקצוצים0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק0חתיכות טופי הית' בר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש0חתיכות טופי הית' ברפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שן שום, טחוןשן שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דקר או פילה דגים לבנים המשרד אחרים, לחתוך לחתיכות 1 אינץדקר או פילה דגים לבנים המשרד אחרים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי-חציחצי-חצי12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ0חתיכות טופי הית' ברקליפת תפוז מגוררתקליפת תפוז מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל אדום קצוץפלפל אדום קצוץ1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.