מרק דגים Provençale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך מים, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו טונה Provencale, פרובנקלה כרובית, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פלפל אדום כתוש ואת 5 המרכיבים הבאים (פלפל אדום כתוש דרך עלה דפנה), ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.