מרק דגים Provençale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך מים, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו טונה Provencale, פרובנקלה כרובית, ו Lambcarre Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים בצל, פלפלים ושום; לטגן 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים פלפל אדום כתוש ואת 5 המרכיבים הבאים (פלפל אדום כתוש דרך עלה דפנה), ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
4
מוסיפים תפוחי אדמה; מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
מוסיפים מים ויין; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים דגים ופטרוזיליה; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 2 דקות או עד שהדגים נעשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריט
7
הסר מן החום; להשליך עלה דפנה. מערבבים חצי חצי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.