קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

מרק דגים איטלקי

מרק דגים איטלקי
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מרק דגים איטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 65 גרם של שומן, וסך הכל 1124 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פתיתי פלפל, ליווי: שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק דגים איטלקי, ברודטו-מרק דגים איטלקי, ו דג איטלקי בצלחת אחת.

הוראות

1
לשטוף דיונון תחת מים זורמים קרים לטפוח יבש. אם דיונון הם גדולים, טבעת חצוי של זרועות, ואז לחתוך זרועות ארוכות יותר לרוחב לחתיכות 2 אינץ'. משוך את הדשים מגופי דיונון לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
חותכים גופים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץ'.
3
לטפוח שרימפס יבש ומפזרים פלפל 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב שרימפס ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים שרימפס עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום, ואורגנו לסיר ומטוגנים, ערבוב, עד הזהב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים יין ומים 1/2 כוס ומביאים לרתיחה. מערבבים בצדפות ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני עד פגזים לפתוח רחב, בודק לעתים קרובות לאחר 6 דקות והעברה כפי שנפתח עם כפית מחוררת לקערה עם שרימפס. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 8 דקות.) מערבבים במולים ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני עד פגזים לפתוח רחב, בודק לעתים קרובות לאחר 3 דקות והעברה כפי שנפתח עם כף מחורץ לקערה עם שרימפס. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 6 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים מלאי לסיר יחד עם הנותרים 4 כוסות מים, עגבניות עם מיץ, סוכר, הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה, ואז טפטוף בשמן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מעבירים טוסטים למדף להתקרר מעט, ולאחר מכן לשפשף קלות עם צדדים חתוכים של שום ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מוסיפים הליבוט למלאי ומבשלים בבשל חשוף, מכוסה, עד מבושל רק דרך, כ 2 דקות. מערבבים דיונון רכיכות שמורות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 דקה. מערבבים בזיליקום ופטרוזיליה ומגישים מיד, עם טוסטים לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
הליבוטהליבוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)32fl. אוז.sכוסות דגים או מיץ צדפות בבקבוקכוסות דגים או מיץ צדפות בבקבוק12smallsצדפות קשות קליפה כגון littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' קוטר), שפשףצדפות קשות קליפה כגון littlenecks (פחות מ 2 אינץ ' קוטר), שפשף2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק1שן שום, חצץ חצוישן שום, חצץ חצוי3שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק454פלפל האבנרופילה הליבוט חסר עור, חתוך לחתיכות 1 אינץפילה הליבוט חסר עור, חתוך לחתיכות 1 אינץ1כיכר(12 אינץ') איטלקי, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ(12 אינץ') איטלקי, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ12מולים (רצוי מעובד), שפשף וזקנים הוסרומולים (רצוי מעובד), שפשף וזקנים הוסרו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק6קצת קישואים קצוציםליווי: שמן זית כתית מעולה לטפטוףליווי: שמן זית כתית מעולה לטפטוף0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אורגנו מיובש, מתפורראורגנו מיובש, מתפורר1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום יבשיםפתיתי פלפל אדום יבשים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק227פלפל האבנרושרימפס פגז (21 עד 25 לכל lb), קלופים, משאיר את הזנב ואת הקטע הראשון של פגז שלם, ו deveinedשרימפס פגז (21 עד 25 לכל lb), קלופים, משאיר את הזנב ואת הקטע הראשון של פגז שלם, ו deveined454פלפל האבנרודיונונים מנוקים, גופות וזרועות מופרדות אך נשמרות ללא פגעדיונונים מנוקים, גופות וזרועות מופרדות אך נשמרות ללא פגע1אוראו ממולאים כפוליםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה794פלפל האבנרועגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה