צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מרק דגים איטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 47 גר' של חלבון, 65 גרם של שומן, וסך הכל 1124 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פתיתי פלפל, ליווי: שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מרק דגים איטלקי, ברודטו-מרק דגים איטלקי, ו דג איטלקי בצלחת אחת.
הוראות
1
לשטוף דיונון תחת מים זורמים קרים לטפוח יבש. אם דיונון הם גדולים, טבעת חצוי של זרועות, ואז לחתוך זרועות ארוכות יותר לרוחב לחתיכות 2 אינץ'. משוך את הדשים מגופי דיונון לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
חותכים גופים לרוחב לטבעות בעובי 1/4 אינץ'.
3
לטפוח שרימפס יבש ומפזרים פלפל 1/4 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שמן חום בסיר כבד 6-8 ליטר רחב מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לצרוב שרימפס ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב אבל לא מבושל דרך, על 2 דקות לכל אצווה.
מוסיפים יין ומים 1/2 כוס ומביאים לרתיחה. מערבבים בצדפות ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני עד פגזים לפתוח רחב, בודק לעתים קרובות לאחר 6 דקות והעברה כפי שנפתח עם כפית מחוררת לקערה עם שרימפס. (להשליך כל צדפות שלא נפתחו לאחר 8 דקות.) מערבבים במולים ומבשלים, מכוסה, מעל חום גבוה בינוני עד פגזים לפתוח רחב, בודק לעתים קרובות לאחר 3 דקות והעברה כפי שנפתח עם כף מחורץ לקערה עם שרימפס. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 6 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוסיפים מלאי לסיר יחד עם הנותרים 4 כוסות מים, עגבניות עם מיץ, סוכר, הנותרים 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מסדרים פרוסות לחם בשכבה 1 על תבנית אפייה, ואז טפטוף בשמן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 10 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מעבירים טוסטים למדף להתקרר מעט, ולאחר מכן לשפשף קלות עם צדדים חתוכים של שום ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מוסיפים הליבוט למלאי ומבשלים בבשל חשוף, מכוסה, עד מבושל רק דרך, כ 2 דקות. מערבבים דיונון רכיכות שמורות, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת לעמוד, מכוסה, 1 דקה. מערבבים בזיליקום ופטרוזיליה ומגישים מיד, עם טוסטים לצד לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
הליבוט
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.