מרק דגים ונציאני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 575 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך יין, מלח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 81%. מתכונים דומים: כד דגים ונציאני, שעועית בסגנון ונציאני ומרק פסטה, ו סרדינים ונציאניים.
הוראות
1
שים את קליפות שרימפס והמים בסיר קטן; להביא את המים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה. זרוק את הפגזים.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיף את היין; לבשל עד שהוא כמעט מתאדה, על 5 דקות. מוסיפים את מלאי השרימפס, מיץ צדפות, עגבניות, פתיתי פלפל אדום, 4 כפות של פטרוזיליה, טימין, מלח ועלי דפנה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 25 דקות. טעם של מלח, ואם יש צורך, להוסיף יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
6
מוסיפים את הדגים, שרימפס, את הפטרוזיליה כף הנותרים, ואת הפלפל לסיר ולהביא לרתיחה. מבשלים עד דגים וחסילונים נעשים רק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
המלצת יין: מנות דגים על בסיס עגבניות הן בסדר גמור עם יין אדום. הנה, ברדולינו אור מרענן ופירותי מן Veneto יהיה מושלם.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.