מרק דגים וצדפות
מרק דגים וצדפות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, צדפות קטנות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דגים וצדפות, מרק דגים וצדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד תפוחי האדמה רכים, על 6 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה.
בינתיים, בסיר גדול, חום 1 כף השמן.
מוסיפים מחצית הבצל והשום ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד שהם פותחים, 3 דקות; להעביר לקערה.
מוסיפים את הצדפות לסיר, מכסים ומבשלים. כשהצדפות נפתחות, מעבירים אותן לקערה. מסננים ושומרים את נוזל הבישול.
הסר את המולים וצדפות מן הקונכיות שלהם לחתוך אותם בגסות.
מוסיפים את 1 כף הנותרים של שמן זית ואת הבייקון ומבשלים על חום מתון עד פריך, 4 דקות.
מוסיף את הסלרי ואת הבצל הנותרים ושום. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מתרכך, 7 דקות. מערבבים את הקמח, ולאחר מכן מקציפים בהדרגה במים בישול תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה, מקציפים ומבשלים עד מעובה מעט.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הסלמון ודגי monkfish ומבשלים על אש מתונה, ערבוב כמה פעמים, עד הדג הוא רק מבושל, 3 דקות.
מוסיפים את המולים והצדפות ושופכים בנוזל הבישול השמור שלהם, עוצרים לפני שמגיעים לחצץ בתחתית; מערבבים עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו