קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות74
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille
מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.

הוראות

1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את מי תפוחי האדמה השמורים ואת השום הטחון ואת מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
לטאטא ב 1 כוס שמן זית בזרם דק עד rouille הוא שמנת. מתבלים ברואל עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בסיר מרק גדול, לחמם את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הכרישה, בצל, סלרי, נורת שומר ו -6 של שיני שום חצויות ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים ושחומים קלות, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
נורת שומרנורת שומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים את פלפל הקרקע גס, שומר טחון, כמון, פפריקה, זעפרן מתפורר רסק עגבניות ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
שומר קרקעשומר קרקע
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
10
מוסיפים את היין לסיר המרק ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את מלאי הדגים וקורנית צרור לסיר ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מלאי דגיםמלאי דגים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיף את דג הנזיר, בקלה וטונה ומבשלים את המרק עד הדג מבושל דרך, כ 8 דקות. תשליך את צרור הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
13
בינתיים, לארגן את פרוסות באגט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
16
מגישים קרוטונים garlicky, גבינת פרמזן ואת rouille שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרוטוניםקרוטונים

מרכיבים

1קטןבגט, פרוס דקבגט, פרוס דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזתפלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזת1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ454פלפל האבנרופילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץפילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1נורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץנורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ1קרום: פירורי קרקר גרהםזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטרמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטר16שיני שום, 8 טחון, 8 חצוישיני שום, 8 טחון, 8 חצוי1קרום: פירורי קרקר גרהםכמון טחוןכמון טחון1קרום: פירורי קרקר גרהםפלפל טחון גספלפל טחון גס2largesכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץ680פלפל האבנרודגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץדגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1צביטהקמצוץ אורגנו מיובשקמצוץ אורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי8קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים8קצת קישואים קצוציםמלחמלח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.12ענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבחענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבח3קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה454פלפל האבנרוטונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץטונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1( חצילים)תפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץתפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.