קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות74
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille
מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.

הוראות

1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את מי תפוחי האדמה השמורים ואת השום הטחון ואת מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
לטאטא ב 1 כוס שמן זית בזרם דק עד rouille הוא שמנת. מתבלים ברואל עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר מרק גדול, לחמם את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הכרישה, בצל, סלרי, נורת שומר ו -6 של שיני שום חצויות ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים ושחומים קלות, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
נורת שומרנורת שומר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את פלפל הקרקע גס, שומר טחון, כמון, פפריקה, זעפרן מתפורר רסק עגבניות ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
שומר קרקעשומר קרקע
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
10
מוסיפים את היין לסיר המרק ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מוסיפים את מלאי הדגים וקורנית צרור לסיר ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי דגיםמלאי דגים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיף את דג הנזיר, בקלה וטונה ומבשלים את המרק עד הדג מבושל דרך, כ 8 דקות. תשליך את צרור הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
13
בינתיים, לארגן את פרוסות באגט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגטבגט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
16
מגישים קרוטונים garlicky, גבינת פרמזן ואת rouille שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרוטוניםקרוטונים

מרכיבים

1קטןבגט, פרוס דקבגט, פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזתפלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזת1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץפילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1נורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץנורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטרמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטר16שיני שום, 8 טחון, 8 חצוישיני שום, 8 טחון, 8 חצוי12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכמון טחוןכמון טחון12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל טחון גספלפל טחון גס2largesכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץ680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץדגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1צביטהקמצוץ אורגנו מיובשקמצוץ אורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי8שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי0חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים8שרימפס וורידיםמלחמלח1חתיכות טופי הית' ברפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.12ענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבחענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץטונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1( חצילים)תפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץתפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.