מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.
הוראות
1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מוסיפים את פלפל הקרקע גס, שומר טחון, כמון, פפריקה, זעפרן מתפורר רסק עגבניות ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
שומר קרקע
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
נוזל-אונקיות מים טריים
זעפרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
10
מוסיפים את היין לסיר המרק ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
11
מוסיפים את מלאי הדגים וקורנית צרור לסיר ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מלאי דגים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
12
מוסיף את דג הנזיר, בקלה וטונה ומבשלים את המרק עד הדג מבושל דרך, כ 8 דקות. תשליך את צרור הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
קלמנטינות, כל אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
13
בינתיים, לארגן את פרוסות באגט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
14
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.