מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.
הוראות
1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
3
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את מי תפוחי האדמה השמורים ואת השום הטחון ואת מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
5
לטאטא ב 1 כוס שמן זית בזרם דק עד rouille הוא שמנת. מתבלים ברואל עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בסיר מרק גדול, לחמם את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בגט
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.