Zuppa di Pesce מ Amalfi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך עגבניות, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דגים בפסה, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל גדול, מחממים את שמן הזית על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2
מוסיף את הסלרי, שום, בצל, פתיתי פלפל ומבשלים עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והעגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים, פירות ים, מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ולהפחית את החום לרתיחה עד רכיכה נפתחו, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ממתק תמנון בריט
5
טוסט הלחם, ועדיין חם, לשפשף עם השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
להניח 1 פרוסה בכל אחד 4 קערות. מחלקים את פירות הים בין 4 קערות, ולאחר מכן לחלק את המרק בין הקערות, ומפזרים כל קערה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
קישואים, לא קלופים וקצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקשטים עם עלי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
8
מגישים באופן מיידי.
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.