Zuppa di Pesce מ Amalfi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך עגבניות, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דגים בפסה, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל גדול, מחממים את שמן הזית על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2
מוסיף את הסלרי, שום, בצל, פתיתי פלפל ומבשלים עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והעגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים, פירות ים, מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ולהפחית את החום לרתיחה עד רכיכה נפתחו, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
ממתק תמנון בריט
5
טוסט הלחם, ועדיין חם, לשפשף עם השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
להניח 1 פרוסה בכל אחד 4 קערות. מחלקים את פירות הים בין 4 קערות, ולאחר מכן לחלק את המרק בין הקערות, ומפזרים כל קערה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מקשטים עם עלי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
8
מגישים באופן מיידי.
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.