Zuppa di Pesce מ Amalfi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך עגבניות, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דגים בפסה, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתבשיל גדול, מחממים את שמן הזית על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2
מוסיף את הסלרי, שום, בצל, פתיתי פלפל ומבשלים עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והעגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים, פירות ים, מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ולהפחית את החום לרתיחה עד רכיכה נפתחו, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
טוסט הלחם, ועדיין חם, לשפשף עם השום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
להניח 1 פרוסה בכל אחד 4 קערות. מחלקים את פירות הים בין 4 קערות, ולאחר מכן לחלק את המרק בין הקערות, ומפזרים כל קערה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מקשטים עם עלי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
8
מגישים באופן מיידי.
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.