קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

מרק דגים מאמלפי

מרק דגים מאמלפי
Zuppa di Pesce מ Amalfi הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך עגבניות, בצל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מרק דגים בפסה, צופה די פסה, צ'יופינו, או תבשיל דגים, ו נזיד דגים בסגנון נפוליטני (Zuppa di pesce alla napoletana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל גדול, מחממים את שמן הזית על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2
מוסיף את הסלרי, שום, בצל, פתיתי פלפל ומבשלים עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את רוטב העגבניות, היין והעגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים, פירות ים, מכסים ומביאים לרתיחה. לחשוף ולהפחית את החום לרתיחה עד רכיכה נפתחו, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
טוסט הלחם, ועדיין חם, לשפשף עם השום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
6
להניח 1 פרוסה בכל אחד 4 קערות. מחלקים את פירות הים בין 4 קערות, ולאחר מכן לחלק את המרק בין הקערות, ומפזרים כל קערה עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מקשטים עם עלי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
8
מגישים באופן מיידי.
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)

מרכיבים

4פרוסות1 אינץ ' פרוסות עבות לחם כפרי1 אינץ ' פרוסות עבות לחם כפרי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1צלעסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק8צדפות תערצדפות תער8סרטני נהרות ענקייםסרטני נהרות ענקיים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1חבורהמרז'ורם טרי, משאיר רקמרז'ורם טרי, משאיר רק3(חוֹרֶף)קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק8מולים, שפשף, מזוקן ושטוףמולים, שפשף, מזוקן ושטוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה4(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ2קבוצותפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/2 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/2 כוס4מולטים אדומים צעיריםמולטים אדומים צעירים1( חצילים)בצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות