זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך זרע אניס, מולים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Lambcarre Provencale, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כל עור לחתוך את הדגים לקוביות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
מחממים את השמן בתבשיל כבד או במחבת ומוסיפים את הבצל, כרישה, שום, פלפלים אדומים וירוקים ואת הזעפרן ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
זעפרן
שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את היין, העגבניות, המים, הקורנית, עלה המפרץ, זרעי אניס, פתיתי פלפל ומלח ופלפל ומביאים לרתיחה.מבשלים במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לימון, גרידה טרייה מגוררת
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים ואת המולים, מערבבים בעדינות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
ממתק תמנון בריט
5
הסר תימין sprig עלה דפנה וטעם לתיבול.אם כל מולים סגורים, לבשל קצת יותר.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.