קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מרק דגים פרובנס

מרק דגים פרובנס
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך זרע אניס, מולים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Lambcarre Provencale, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר כל עור לחתוך את הדגים לקוביות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מחממים את השמן בתבשיל כבד או במחבת ומוסיפים את הבצל, כרישה, שום, פלפלים אדומים וירוקים ואת הזעפרן ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את היין, העגבניות, המים, הקורנית, עלה המפרץ, זרעי אניס, פתיתי פלפל ומלח ופלפל ומביאים לרתיחה.מבשלים במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הדגים ואת המולים, מערבבים בעדינות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
הסר תימין sprig עלה דפנה וטעם לתיבול.אם כל מולים סגורים, לבשל קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מפזרים בזיליקום (או פטרוזיליה) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרע אניסזרע אניס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה דגים טריים (דג monkfish, tilefish, או דגים דומים שאינם שמנוניים)פילה דגים טריים (דג monkfish, tilefish, או דגים דומים שאינם שמנוניים)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי (עשוי להחליף פטרוזיליה אם בזיליקום טרי אינו זמין)בזיליקום טרי (עשוי להחליף פטרוזיליה אם בזיליקום טרי אינו זמין)1עלה דפנה, עדיף טריעלה דפנה, עדיף טרי12 כפיות אבקת שוםשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1פלפל ירוק, קלוף, זרע, פקק וחתוך לקוביותפלפל ירוק, קלוף, זרע, פקק וחתוך לקוביות1עבור כל אחד.מלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה, חלקים קצוצים, ירוקים ולבניםכרישה, חלקים קצוצים, ירוקים ולבנים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מולים, טריים, היטב שפשףמולים, טריים, היטב שפשף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1פלפל אדום, קלוף, זרע, פקק וקצוץפלפל אדום, קלוף, זרע, פקק וקצוץ0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1אוראו ממולאים כפוליםחוט זעפרןחוט זעפרן1sprigטימין (או 1 כפית טימין יבש)טימין (או 1 כפית טימין יבש)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות, זרעי קלופים חתוכים לקוביות (משומר הם בסדר)עגבניות, זרעי קלופים חתוכים לקוביות (משומר הם בסדר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.