זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך זרע אניס, מולים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Lambcarre Provencale, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר כל עור לחתוך את הדגים לקוביות אינץ ' אחד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
2
מחממים את השמן בתבשיל כבד או במחבת ומוסיפים את הבצל, כרישה, שום, פלפלים אדומים וירוקים ואת הזעפרן ומבשלים על אש בינונית עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
זעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את היין, העגבניות, המים, הקורנית, עלה המפרץ, זרעי אניס, פתיתי פלפל ומלח ופלפל ומביאים לרתיחה.מבשלים במשך עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
לימון, גרידה טרייה מגוררת
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.