קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות93
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים פרובנס עם רואי זעפרן

מרק דגים פרובנס עם רואי זעפרן
מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 520 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, יין, קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים עם לחם ורוויל.

הוראות

1
כרישה רחצה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
קוק כרישה, נורה שומר, גזר, סלרי, ושום בשמן עם herbes de Provence, עלי מפרץ, קאיין, זעפרן, 1 כף מלח, ו 1/2 פלפל כפית בסיר כבד 8 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
נורת שומרנורת שומר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
בעוד תערובת ירקות מבשל, לחתוך דגים לרוחב לאורכים 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מוסיפים עגבניות, יין, גרידה לתערובת ירקות ומביאים לרתיחה, ואז מרתיחים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים דגים, מים, רסק עגבניות ומבשלים, נחשפים, ערבוב מדי פעם, עד דגים מתפרקים לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מסדרים פרוסות בגט בשכבה 1 על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב ומיובש היטב, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
להכריח מרק דרך טחנת מזון לסיר כבד גדול, השלכת מוצקים. לחמם מרק על אש בינונית, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
תל רוויל על קרוטונים ולשים 1 בתחתית כל קערת מרק.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים מרק סביב קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
1
מרק, ללא rouille ו קרוטונים, יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, עד מקורר לחלוטין, ואז מכוסה. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.