מרק דובדבנים טריים עם נענע קרירה (Soupe de Cerises à la Menthe)
מרק דובדבנים טרי עם מנטה מגניב (Soupe de Cerises à la Mente) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, דובדבנים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק אפונה טרי עם נענע, שעועית טריה ומרק נענע, ו מרק שום (Soupe a l ' ail).
הוראות
בסיר גדול, להביא את היין כדי להרתיח עדין על חום בינוני
מוסיפים את הסוכר, ערבוב להתמוסס ולאחר מכן מבשלים עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
מוסיפים את תרחיף קורנפלור ואז לטאטא את התערובת כל הזמן על 1 דקה.להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הדובדבנים. ממש לפני התערובת רותחים להסיר אותו מהחום.בדוק עקביות. זה צריך רק המעיל האחורי של כף מתכת יש מרקם קטיפתי. ניתן להתאים באמצעות מים או קצת יותר תרחיף קורנפלור. לטעות בצד של רזה יותר מאשר עבה, זה יהיה להתעבות קצת יותר כפי שהוא מתקרר.כאשר אתה שמח עם המרקם להוסיף את החבילה של מנטה תמצית שקדים לכסות את המחבת. שים את זה בצד כדי להחדיר במשך כ -30 דקות.
הסר את צרור המנטה ולהשליך אותו. המרק צריך להיות בטמפרטורת החדר עכשיו. מעט חם זה בסדר, אבל אתה לא רוצה שזה יהיה חם.מצקת את המרק וכמה מהדובדבנים לקערות פורצלן לבנות רדודות. אני לא יודע למה, אבל זה עושה את זה טעם טוב יותר!
מקשטים את המרק עם יותר מנטה אם תרצה.הערות: אל תטרחו לבער את הדובדבנים. אני חושב שהבור משפר את הטעם והמרקם של הפרי השלוק. זה גם מעלה את הטעם הקל של שקדים. אבל יותר חשוב זה מוסיף לאיכות החושנית של החוויה. זה מכריח אותך לאכול לאט. מתענג כל דובדבן אחד בכל פעם. מגלגלים אותו בעדינות סביב הפה, מסירים את הבשר העדין, ואז יורקים את הבור בחזרה לכפית, מניחים אותו בצד.אני גם ממליץ לך להשתמש מנטה עבור מתכון זה. הטעם הצמחי יותר של מנטה חסר את תחושת הקירור שעושה את המרק הזה אפילו יותר חושני בעל פה.מרק זה אינו מחזיק היטב ויש לאכול בתוך 2 שעות של ביצוע זה.