קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

מרק דובדבנים טריים עם נענע קרירה (Soupe de Cerises à la Menthe)

מרק דובדבנים טריים עם נענע קרירה (Soupe de Cerises à la Menthe)
מרק דובדבנים טרי עם מנטה מגניב (Soupe de Cerises à la Mente) נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, דובדבנים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק אפונה טרי עם נענע, שעועית טריה ומרק נענע, ו מרק שום (Soupe a l ' ail).

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את היין כדי להרתיח עדין על חום בינוני
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הסוכר, ערבוב להתמוסס ולאחר מכן מבשלים עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את תרחיף קורנפלור ואז לטאטא את התערובת כל הזמן על 1 דקה.להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הדובדבנים. ממש לפני התערובת רותחים להסיר אותו מהחום.בדוק עקביות. זה צריך רק המעיל האחורי של כף מתכת יש מרקם קטיפתי. ניתן להתאים באמצעות מים או קצת יותר תרחיף קורנפלור. לטעות בצד של רזה יותר מאשר עבה, זה יהיה להתעבות קצת יותר כפי שהוא מתקרר.כאשר אתה שמח עם המרקם להוסיף את החבילה של מנטה תמצית שקדים לכסות את המחבת. שים את זה בצד כדי להחדיר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
מנטהמנטה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר את צרור המנטה ולהשליך אותו. המרק צריך להיות בטמפרטורת החדר עכשיו. מעט חם זה בסדר, אבל אתה לא רוצה שזה יהיה חם.מצקת את המרק וכמה מהדובדבנים לקערות פורצלן לבנות רדודות. אני לא יודע למה, אבל זה עושה את זה טעם טוב יותר!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
5
מקשטים את המרק עם יותר מנטה אם תרצה.הערות: אל תטרחו לבער את הדובדבנים. אני חושב שהבור משפר את הטעם והמרקם של הפרי השלוק. זה גם מעלה את הטעם הקל של שקדים. אבל יותר חשוב זה מוסיף לאיכות החושנית של החוויה. זה מכריח אותך לאכול לאט. מתענג כל דובדבן אחד בכל פעם. מגלגלים אותו בעדינות סביב הפה, מסירים את הבשר העדין, ואז יורקים את הבור בחזרה לכפית, מניחים אותו בצד.אני גם ממליץ לך להשתמש מנטה עבור מתכון זה. הטעם הצמחי יותר של מנטה חסר את תחושת הקירור שעושה את המרק הזה אפילו יותר חושני בעל פה.מרק זה אינו מחזיק היטב ויש לאכול בתוך 2 שעות של ביצוע זה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
( 23)( 23)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)