מרק דלורית בקארי
מרק דלורית בקארי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לך כוסברה, דלורית, כמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, מרק דלורית בקארי, ו מרק דלורית בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
להוסיף כרישה ו -5 המרכיבים הבאים (כרישה דרך שום), ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים סקווש, מים ותפוח; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד למכרז.
מניחים חצי מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק טהור לתוך קערה גדולה. חזור על הליך עם שאר המרק. להחזיר מרק למחבת; מערבבים שמנת ומלח. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים כל מנה עם כ 1 כף כוסברה.