מרק חמאה ודלעת בלוט יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 178 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את סקווש בלוט, קמח, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 771 אדם התרשמו מתכון זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו מרק דלורית ודלעת בלוט, מרק בלוט ודלורית, ו מרק בלוט ודלורית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים 45 דקות, או עד מכרז.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
הסר מהחום, וקריר מעט. לגרוף את עיסת מהעורות. השליכו עורות.
5
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מטגנים את הבצל עד רך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
בבלנדר או מעבד מזון, למזג את עיסת סקווש, בצל, מרק, סוכר חום, גבינת שמנת, פלפל, וקינמון עד חלקה. זה יכול להיעשות בכמה קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר חום
קינמון
פלפל
סקווש
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
7
מעבירים את המרק לסיר על אש בינונית, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.