מרק דלורית מתובל
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: מרק דלורית מתובל, מרק דלורית עם זרעים מתובלים, ו מרק דלורית תפוחים מתובל.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
יוצקים שכבה דקה של מים בתבנית אפייה, או גיליון עוגיות עם צדדים.
מניחים את חצאי הסקווש לחתוך בצד למטה על הצלחת.
אופים במשך כ 40 דקות, או עד מזלג יכול בקלות לחדור את הבשר. מגניב מעט, ואז להסיר את הקליפה. תניח בצד.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיף את הבצל, כרישה ושום, ו לטגן במשך כמה דקות, עד מכרז.
יוצקים את מרק העוף לתוך הסיר.
מוסיפים את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה. מבשלים כ -20 דקות, או עד רך.
מוסיפים את הסקווש, ומחית עם תפוחי אדמה עד גושים קטנים. השתמש בבלנדר יד טבילה כדי לרענן את המרק, או להעביר לבלנדר או מעבד מזון בקבוצות, ומחית עד חלקה. חזור לסיר.
מתבלים את המרק עם פלפל קאיין, allspice, אגוז מוסקט, ג ' ינג ' ר, מלח ופלפל, ולאחר מכן מערבבים בשרי וחצי שמנת.
חום דרך, אבל לא להרתיח. מצקת לתוך קערות, העליון עם מנה של שמנת חמוצה.