קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות72
מגזין

מרק דלורית עם חמאת דלעת

מרק דלורית עם חמאת דלעת
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת עם חמאת דלעת. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 102 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פיסטוק אגוזים, דלעת סקווש, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. מתכונים דומים: מרק דלורית עם חמאת דלעת, מרק דלעת ודלעת, ו דלעת בגריל ומרק דלעת דלורית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 °F. לרסס 9 x 13 אינץ צלחת אפייה עם תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את חצאי הסקווש, לחתוך את הצד למטה, בצלחת מוכנה. לנקב את צד העור מספר פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3
אופים עד הדלעת מכרז, כ 45 דקות. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
באמצעות כפית גדולה, לגרד את הבשר מן הדלעת מבושל לתוך מעבד מזון. השליכו את העורות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים 1 1/2 כוסות של מרק עוף, קינמון, מרג ' ורם, טימין, אגוז מוסקט ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מרז ' ורםמרז ' ורם
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
להעביר את מחית לסיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
לטאטא את החלב לתוך המרק על אש בינונית. אם אתה מעדיף עקביות דקה, להוסיף את המרק שנותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מצקת את המרק לקערות מחוממות. למעלה עם מנה של חמאת דלעת ומפזרים אגוזי פיסטוק קצוצים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
1
מגלגלים דלעת חתוכה בקצת שמן קנולה וקינמון טחון.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
סכין קילוףסכין קילוף
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
מורחים על מחבת הסדין, מפזרים סוכר חום, ואופים ב 191° במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את חתיכות הסקווש המתוקות האלה כאשר מטהרים את המרק.* תחליף קרם fraîche או שמנת חמוצה לחמאת הדלעת.*
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סכין קילוףסכין קילוף
4
מגישים את המרק מקורר או חם בכוסות שוטים כמפתח מסיבה.
מרכיבים שתצטרך
נורהנורה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
5
דוד ונבל הצטרף ל-QVC כמנחה תוכנית ב-1993 ומאז סייע להקים ולבנות את עסק המזון הגורמה של קמעונאי המולטימדיה. המופע hit שלו, במטבח עם דוד, מציע חוויית צפייה אינטראקטיבית ייחודית וכולל את האחרונה מזונות גורמה, כלי בישול, גאדג ' טים למטבח, וספרי בישול. אמנם לא שף, Venable, הידוע גם בשם האוכל המקומי של QVC, אוהב לבשל, והתשוקה שלו סובבת סביב כל האוכל דברים. לפני הצטרפותו ל-QVC, ונבל היה מגיש / כתב של WOAY-TV באוק היל, מערב וירג ' יניה, ו-CBS-שותפים Wtaj-TV באלטונה, פנסילבניה. הוא קיבל תואר ראשון מאוניברסיטת צפון קרוליינה, צ ' אפל היל, ומתגורר בפנסילבניה.