קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית עם כוכב אניס ושרימפס זנגביל

מרק דלורית עם כוכב אניס ושרימפס זנגביל
מרק דלורית עם כוכב אניס ושרימפס זנגביל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שאלוט, שמן צמחי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מרק ג'ינג'ר גזר עם מתכון אניס כוכב, מרק אניס כוכב בטטה עם קרם ג'ינג'ר, ו כוכב אניס ועוף צלוי ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק שרימפס עם ג ' ינג 'ר בקערה, מרינדה, צונן, 30 דקות (לא להשרות עוד או אנזימים של ג' ינג ' ר יתחיל לבשל שרימפס).
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מבשלים שאלוט, שום, אניס בחמאה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד שאלוט הוא התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
אניסאניס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להוסיף סקווש, מלאי, מים ומבשלים, חשוף, עד סקווש הוא מאוד רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מלאימלאי
מיםמים
3
הסר כוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניסכוכב אניס
4
מרק פירה ב 2 קבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים) עד חלקה מאוד, על 1 דקה לכל אצווה, ולאחר מכן להעביר מחבת לנקות ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
5
מפזרים שרימפס במרינדה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מלחמלח
6
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שרימפס מטוגנים ב 2 קבוצות, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 3 דקות לכל אצווה, העברת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
7
מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין 8 קערות מרק רדודות תל 3 שרימפס בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שרימפסשרימפס
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
* מרק (ללא שרימפס) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. אם מכינים מרק מראש, התחילו להשרות שרימפס כ-40 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מרקמרק