מרק דלורית עם נקניק עוף
מרק דלורית עם נקניק עוף יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עלי פטרוזיליה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק עוף, דלורית ומרק כרוב, דלעת סקווש ומרק נקניקיות, ו דלעת סקווש ומרק נקניקיות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 4 דקות.
מעבירים לקערה באמצעות כף מחוררת.
מוסיפים את הדלעת, גזר, סלרי, בצל, מרק עוף, 2 1/2 כוסות מים ו 3/4 כפית מלח לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לנמוך וממשיכים להתבשל עד שהירקות רכים, כ -15 דקות נוספות.
מחית את המרק בבלנדר בקבוצות, ואז לחזור לסיר יחד עם נקניק. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים את שמן הזית 1/3 כוס הנותרים בסיר קטן על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם מאוד, מוסיפים את עלי המרווה בקבוצות ומטגנים, הופכים, עד ירוק כהה פריך, על 1 דקה.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם מרווה מטוגנת.