מרק דלורית עם קצפת קינמון וצדפות מטוגנות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, דלורית, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק דלעת קינמון תפוח, מרק דלורית עם קרוטונים מסוכר קינמון, ו מרק הדלעת של טריידר ג'ו עם ג' ינג'ר, סובה ומטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל סיר גדול מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום. מתבלים במלח, טועמים ומזיעים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך והם מאוד ארומטיים, כ -7 עד 8 דקות.
מוסיפים את המניה, קורנית ועלי דפנה. לסחוט את התפוז לתוך המרק ולהוסיף את שני החצאים. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה ומבשלים עד הדלעת מתפרקת, כ -35 עד 40 דקות. * אם רמת הנוזל מתחילה לרדת נמוך מדי, מים יכולים לשמש כדי להחליף אותו.
הסר וזרוק את החצאים הכתומים, צרור טימין ועלי דפנה ורוטב את המרק עם בלנדר טבילה או בלנדר. אם באמצעות בלנדר, לקרר את התערובת במשך כ 5 דקות בזהירות להוסיף אותו לבלנדר. זה צריך להיות מאוד חלק וקטיפתי. בדוק את העקביות. אם זה עבה מדי להוסיף מים כדי לדלל אותו.