מרק דלורית עם קצפת קינמון וצדפות מטוגנות יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו קרם כבד, דלורית, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו מרק דלעת קינמון תפוח, מרק דלורית עם קרוטונים מסוכר קינמון, ו מרק הדלעת של טריידר ג'ו עם ג' ינג'ר, סובה ומטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מעיל סיר גדול מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי ושום. מתבלים במלח, טועמים ומזיעים את הירקות עד שהם מתחילים להתרכך והם מאוד ארומטיים, כ -7 עד 8 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הדלעת ותפוחי האדמה ומתבלים במלח, לפי הטעם. מערבבים כדי מעיל את התערובת עם השמן ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
5
מוסיפים את היין ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את המניה, קורנית ועלי דפנה. לסחוט את התפוז לתוך המרק ולהוסיף את שני החצאים. טעם לתיבול ולהתאים, במידת הצורך. מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה ומבשלים עד הדלעת מתפרקת, כ -35 עד 40 דקות. * אם רמת הנוזל מתחילה לרדת נמוך מדי, מים יכולים לשמש כדי להחליף אותו.
הסר וזרוק את החצאים הכתומים, צרור טימין ועלי דפנה ורוטב את המרק עם בלנדר טבילה או בלנדר. אם באמצעות בלנדר, לקרר את התערובת במשך כ 5 דקות בזהירות להוסיף אותו לבלנדר. זה צריך להיות מאוד חלק וקטיפתי. בדוק את העקביות. אם זה עבה מדי להוסיף מים כדי לדלל אותו.