מרק דלורית קלוי עם תפוחים ובייקון דורש כ 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב. לכי לחנות ותקני ציר עוף, בצל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק דלורית צלוי W / תפוחים וגראם מסאלה, מרק דלורית צלוי עם אורז בר ותפוחים, ו דלורית צלויה ומרק בייקון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים סקווש בקערה גדולה טפטוף עם שמן זית; לערבב את המעיל; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים סקווש לשכבה אחת על תבנית אפייה. צולים את הדלעת בתנור שחומם מראש, פונים פעם אחת, עד מזלג מכרז ומקורמל; 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את הבייקון בתנור הולנדי ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
הסר את פרוסות הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת, שומר את הטפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הבצל, סלרי, גזר, עלה דפנה, אבקת קארי, טימין, מלח ופלפל בתנור ההולנדי; מבשלים בטפטופי בייקון שמורים עד שהגזר והסלרי רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מערבבים בתפוחים ודלעת מבושלת ומבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את השום לתוך התערובת ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®
סכין קילוף
8
יוצקים את סיידר תפוחים על התערובת; להפחית את החום בינוני נמוך ולהביא לרתיחה; לאפשר להפחית עד כמחצית הנפח המקורי שלה. מערבבים במניות העוף; מבשלים על אש בינונית נמוכה במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
סיידר תפוחים
9
מחית את המרק בקבוצות קטנות בבלנדר, או להשתמש בבלנדר טבילה. אם משתמשים בבלנדר, לא למלא את הבלנדר יותר ממחצית הדרך. תמיד להסיר את המכסה המרכזי חתיכת בלנדר לעמוד בעת מיזוג נוזלים חמים כך הקיטור יכול לברוח. מכסים את החור במגבת כלים תוך כדי מיזוג. מערבבים את אגוז מוסקט לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מקשטים כל קערה עם 1 כף שמנת חמוצה וכמה חתיכות בייקון לשרת.