מרק דלעת
מרק דלעת יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. לכי לחנות וקחי תפוח, חמאה, עלי מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק ג'מייקני – בשר בקר ודלעת טעם המרק הזה. להיות הרפתקן ולנסות מרק מן carribean, מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, ו מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בעציץ מעל חום בינוני, להמס חמאה ובצל לטחון, גזר, תפוח, דלעת קלויה, ומרווה עד שכולם מכרזים, על 8 עד 10 דקות. מחית את התערובת טחנת מזון; אם אין לך טחנת מזון, ואז מחית במעבד מזון או בלנדר. להחזיר את מחית כדי stockpot, להוסיף את ציר עוף ומבשלים במשך 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, מורידים את החום במידת הצורך, כך שהוא לא להרתיח. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מחלקים מרק בין 4 קערות מרק ומגישים מיד.
הערה של קוק: כדי לצלות דלעת, מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים דלעת שלמה לשניים ולאחר מכן לחתוך כל חצי לכמה חתיכות. להשליך זרעים או מילואים לשימוש אחר.
מניחים דלעת על תבנית אפייה, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. צלי בתנור עד מכרז אבל לא מתפרק, על 30 עד 40 דקות.
בואו להתקרר, לקלף את העור, וקוביות.