תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת Brothy עם Pancettan וכרוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מרק דלעת צלוי, ערמונים, פנקטה ומרק כרוב, ו מרק דלעת ופנצ'טה [] (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התחל על ידי ביצוע מרק הודו. בסיר גדול, לשלב את כנפי טורקיה, בצל, גזר, שום, רוטבגה, סלרי, עלי דפנה, ומים קרים ליטר 1 (או מספיק כדי לכסות על ידי לפחות 3 אינץ'). מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות, ברפרוף כאשר אתה מרגיש את זה כדי להסיר כל זיהומים שצפים למעלה.
הסר מן החום ואת המתח לתוך סיר גדול או קערה, לחיצה על הירקות והבשר כדי לחלץ טעם רב ככל האפשר. זרוק את הירקות, תרנגול הודו, ועשבי תיבול. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר לפני אחסון במקרר, או לצנן אותו על קרח ראשון. כאשר קר, לרפרף את פני השטח שוב עבור כל זיהומים נוספים. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קפה מבושל חזק וחם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לזרוק את הדלעת בקערת ערבוב גדולה עם שמן זית 1/4 כוס, אגוז מוסקט, מרווה טחון, מלח, והרבה פלפל. לזרוק את הדלעת על סדין עוגיות, להפיץ אותו לשכבה אחת, וצולים במשך 45 דקות או עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעית
6
עכשיו שיש לך את האלמנטים, אתה יכול לשים את המרק ביחד. שים סיר גדול מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מחממים את 2 כפות שמן זית כתית מעולה, מוסיפים את כל עלי מרווה, ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
1/2 ענף רוזמרין
8
הוסף את pancetta ומבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי לדקלם קצת כי שומן טעים. לזרוק את השום הטחון ואת הבצל ומבשלים 2 דקות או עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות או עד הכרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
10
יוצקים את מרק מתוח, מקורר לתוך הסיר ולהביא לרתיחה עדינה. לטעום את המרק ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם כמה חתיכות של דלעת טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט