תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת Brothy עם Pancettan וכרוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 679 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מרק דלעת צלוי, ערמונים, פנקטה ומרק כרוב, ו מרק דלעת ופנצ'טה [] (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התחל על ידי ביצוע מרק הודו. בסיר גדול, לשלב את כנפי טורקיה, בצל, גזר, שום, רוטבגה, סלרי, עלי דפנה, ומים קרים ליטר 1 (או מספיק כדי לכסות על ידי לפחות 3 אינץ'). מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות, ברפרוף כאשר אתה מרגיש את זה כדי להסיר כל זיהומים שצפים למעלה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מן החום ואת המתח לתוך סיר גדול או קערה, לחיצה על הירקות והבשר כדי לחלץ טעם רב ככל האפשר. זרוק את הירקות, תרנגול הודו, ועשבי תיבול. לקרר את המרק לטמפרטורת החדר לפני אחסון במקרר, או לצנן אותו על קרח ראשון. כאשר קר, לרפרף את פני השטח שוב עבור כל זיהומים נוספים. זה יכול להיעשות עד 3 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קפה מבושל חזק וחם
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
לזרוק את הדלעת בקערת ערבוב גדולה עם שמן זית 1/4 כוס, אגוז מוסקט, מרווה טחון, מלח, והרבה פלפל. לזרוק את הדלעת על סדין עוגיות, להפיץ אותו לשכבה אחת, וצולים במשך 45 דקות או עד מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קילו פטל שחור (בערך
1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
עכשיו שיש לך את האלמנטים, אתה יכול לשים את המרק ביחד. שים סיר גדול מעל חום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מחממים את 2 כפות שמן זית כתית מעולה, מוסיפים את כל עלי מרווה, ו לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1/2 ענף רוזמרין
8
הוסף את pancetta ומבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי לדקלם קצת כי שומן טעים. לזרוק את השום הטחון ואת הבצל ומבשלים 2 דקות או עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 בצלים אדומים קצוצים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את הכרוב ומבשלים, ערבוב, במשך 3 עד 5 דקות או עד הכרוב הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
10
יוצקים את מרק מתוח, מקורר לתוך הסיר ולהביא לרתיחה עדינה. לטעום את המרק ולאחר מכן מתבלים עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם כמה חתיכות של דלעת טפטוף של שמן זית.