מרק דלעת בקארי עם כרובית
מרק דלעת בקארי עם כרובית הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 175 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, אבקת קארי, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, מרק כרובית בקארי, ו מרק כרובית בקארי.
הוראות
בסיר nonstick גדול, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים כרובית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ואבקת קארי לסיר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל מתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות של מרק ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
עבודה בקבוצות, מחית את תערובת הבצל בבלנדר או מעבד מזון קטן עד חלקה. החזר את התערובת לסיר.
מערבבים את שאר 2 כוסות מרק, דלעת, מלח, כרובית. מביאים לרתיחה. ואז להוריד את החום, לכסות, ומבשלים עד כרובית הוא במכרז, על 10 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;