מרק דלעת ופלפל צהוב עם פפריקה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל דלעת מרק פלפל צהוב עם Paprikan מעושן. והוא מתאים להגשה ל 7 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, מחית דלעת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת עם פפריקה מעושנת, Chorizo נושך עם Paprikan מעושן ו Piquillo פלפל Aioli, ו צלעות חזיר פפריקה מעושנות עם פלפל חריף ותבלינים.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, גזר ובצל; מבשלים 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף פפריקה ושום; saut 1 דקה.
מוסיפים 3 מרק כוסות ופלפל שחור; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שהירקות רכים.
מניחים שליש תערובת ירקות בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע שפיכות). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת ירקות נותרת.
להחזיר תערובת ירקות מחית לתנור הולנדי; מערבבים הנותרים 2 כוסות מרק ודלעת. מבשלים מעל חום נמוך במשך 10 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים במיץ. מצקת 1 מרק כוס לתוך כל 7 קערות; העליון כל מנה עם כ 1 כפית pumpkinseeds וכ 1/2 כפית פטרוזיליה.