מרק דלעת חמאה כפול
מרק דלעת חמאה כפול הוא מזנון שמגיש 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 128 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לך מים, סוכר חום, מרק ירקות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 52% . נסו את Double Ka Meetha - איך מכינים Hyderabadi Double Ka Meetha - רמדאן , דלעת חמאה ותפוחים , ומרק דלעת חמאה וטחינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים שקדים בחמאה המומסת עד לקבלת חום בהיר, כ-5 דקות.
יוצקים 1 כוס מרק ירקות לסיר; מביאים לרתיחה ומבשלים עד להתחממות, 1 עד 2 דקות.
יוצקים את יתרת המרק לסיר; מוסיפים דלעת חמאה, גזר, בצל ושום.
יוצקים מספיק מים לתוך הסיר כדי להבטיח שהירקות שקועים לחלוטין; מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהגזר רך לחלוטין ונפח הנוזל ירד בכ-1/3, 15 עד 20 דקות.
יוצקים את תערובת המרק לבלנדר לא יותר מחצי מלא. כסה והחזק את המכסה כלפי מטה; דופקים כמה פעמים לפני שיוצאים להתמזג. טוחנים בקבוצות עד לקבלת מחית חלקה.
יוצקים מרק מחית לכלי נפרד. מערבבים את רוטב ווסטרשייר, קינמון, אבקת צ'ילי, סוכר חום ומלח לתוך המרק.