מרק דלעת מעושן
Smokey Butternut סקווש מרק נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך זרעים של רימון, סירופ מייפל, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק דלעת מעושן, מרק קורי סקווש קלוי w / Smokey Harissa & Crispeas, ו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו מחבת צלייה עם גיליון גדול של רדיד אלומיניום.
לזרוק דלעת סקווש, שאלוט, 2 כפות שמן קנולה, פפריקה, אבקת צ 'ילי, אבקת צ' יפוטלה, וג ' ינג ' ר יחד בקערה עד מעורב באופן שווה מצופה.
יוצקים למחבת צלייה מוכנה לעטוף רדיד אלומיניום סביב תערובת סקווש.
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז, 30 עד 40 דקות.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על חום בינוני. מבשלים ומערבבים זרעי דלעת שמורים, צובטים מלח, וצובטים פלפל שחור טחון במחבת עד קלוי קלוי, 5 דקות.
מוסיפים עלים כרוב ניצנים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד העלים הם פריכים מעט זרעים הם השחמה, 10 עד 15 דקות. מערבבים סירופ מייפל לתוך תערובת זרע ומיד להסיר מהחום.
יוצקים תערובת דלורית וחלב שקדים לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד שהמרק חלק.
יוצקים מרק דלורית לתוך קערות העליון עם זרעי סקווש תערובת כרוב ניצנים, זרעי רימון, גבינת עיזים.