מרק דלעת מתובל עם חמאה משוננת ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת מתובל עם חמאה משחי ג'ינג'ר. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 685 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך זרעי הל, אגוז מוסקט, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות חמאה מולסה לעיסה מתובל, עוגת אגס מתובלת עם ציפוי חמאה משחימה, ו סופגניות דלעת חמאה משחימות.
הוראות
חותכים דלעת ודלעת במחצית לאורכו. לגרוף את הזרעים וכל חלקים סיביים. שים בצד בשר למעלה במחבת צלייה גדולה עם מרק 1 כוס. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים עד ירקות רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 1 שעה.
בינתיים, להמיס 3 כף. חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1 כפית. מלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך ולהתחיל להיראות שמנת, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך או בינוני נמוך לבשל בצל, ערבוב כל כמה דקות, עד שהם הופכים צבע קרמל ולהיות מתוק למדי, על 30 דקות. תניח בצד.
כאשר דלעת וסקווש רך, לגרוף את הבשר ולהניח בצד; להשליך עורות. שמור כל נוזל בתחתית מחבת.
להחזיר סיר עם בצל לחום בינוני גבוה.
להוסיף שום 2 כף. ג ' ינג ' ר טרי. לבשל, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
הוסף ג ' ינג ' ר הקרקע, אגוז מוסקט, ציפורן, הל. לבשל, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים 7 כוסות הנותרים מרק, גזר, דלעת מבושל סקווש, ונוזל שמור מחבת צלייה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הגזר רך, על 15 דקות.
מערבולת ירקות בבלנדר (בקבוצות) עד חלקה לחלוטין. (עבור מרק חלק כמשי, אתה יכול לשפוך את המרק הטהור דרך מסננת.) לחזור לסיר ומערבבים בסוכר חום. מתבלים במלח לפי הטעם. שמור על חום נמוך.
שים קערה קטנה או כוס מדידה ליד התנור. ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 כפית הנותרים. ג ' ינג ' ר טרי. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חמאה מתחילה קצף. מערבבים תערובת כל הזמן עד שהוא מתחיל חום.
יוצקים תערובת לתוך קערת המתנה או כוס מדידה. מחלקים מרק בין 8 קערות ומגישים חם, עם מערבולת של חמאה ג ' ינג ' ר משחי בכל מנה.