מרק דלעת צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק דלעת קלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 124 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דלעת תינוק סוכר, שמנת כבדה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת פסטו מרווה שום צלוי עם זרעי דלעת מטוגנים מתובלים, מרק דלעת צלוי, ו מרק דלעת צלוי.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. לשפשף את חצאי לחתוך של הדלעת עם שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים על גיליון אפייה לחתוך בצד עד צלי עד ריחני, רך כאשר פירסינג עם מזלג, וחום זהוב, כ 70 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת על תבנית האפייה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.באמצעות כף גדולה, לגרוף את הבשר, למקם אותו בקערה בינונית (אתה צריך בערך 3 כוסות), ולהניח אותו בצד.
מניחים את הבייקון בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשלים עד פריך ואת השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת נייר מצופה מגבת קטנה ולהניח בצד.
מוסיפים את השאלוט לשומן הבייקון, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד שמתרככים, כ -4 דקות.
מוסיף את השרי ומבשל עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים את המניה או מרק, מים, טימין, דלעת שמורות ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים לשלב, ואז להביא לרתיחה. מנמיכים את החום לנמוך ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כ -10 דקות.באמצעות בלנדר, פירה המרק בקבוצות עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור מן המרק החם לברוח ומונע את מכסה בלנדר מ פקיעה).
מניחים את המרק מעורבב בסיר נקי. מערבבים את השמנת ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מקושטים עם בייקון שמורות קרוטונים, אם שימוש.