מרק דלעת קטיפתי עם גבינה כחולה ובייקון
מרק דלעת קטיפתי עם גבינה כחולה ובייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, גבינה, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו מרק דלעת עם בייקון וגבינה כחולה, מרק דלעת עם בייקון וגבינה כחולה, ו קטיפה דלעת & מרק שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את הדלעת, ציר עוף, חצי וחצי, שאלוט, מולסה, חמאה, תבלין פשטידת דלעת, מלח ופלפל קאיין בסיר גדול על אש נמוכה; מבשלים 10 דקות.
בינתיים, מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד פריך; להסיר מגבות נייר כדי לנקז, ואז מגניב ולהתפורר.
מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם בייקון וגבינה כחולה.