מרק הבמיה של ארל קמפבל
מרק הבמיה של ארל קמפבל עשוי להיות בדיוק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. יש מרק זה 276 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך במיה, אבקת צ'ילי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי ביצוע רו. במחבת תחתית כבדה, רצוי מחבת ברזל יצוק, להמיס את שומן הבייקון ומערבבים בקמח. חשוב לשמור ערבוב זה עד שהוא הופך חום כהה עמוק. בדרך כלל כ -30 דקות. זכור גם פעם זה חום כדי להסיר אותו מן המבער וזה ימשיך לבשל כמו המחבת הוא עדיין ממש חם.
למרק הבמיה: ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים.
חותכים את הקישורים החמים ב 1/4 אינץ חצי ירחים ולהוסיף לסיר.
מוסיפים את המים, בסיס צדפות, אבקת צ ' ילי, טימין, אורגנו, שום, פפריקה, קאיין, בסיס עוף, רוטב חם עלה דפנה. מביאים לרתיחה ולהפוך לרתיחה.
בואו להתבשל במשך 30 דקות.
קח 1 כוס של הנוזל ומערבבים אותו לתוך roux עדיין חם; זה יתרחב להכפיל את הגודל.
מוסיף את זה למיה ומערבבים אותו היטב להביא אותו בחזרה לרתיחה. ברגע שזה התעבה, לכבות את החום ומערבבים בקובץ במיה גאמבו. (בשלב זה יש לך בסיס נחמד כי אתה יכול להוסיף את הבחירה של חלבונים, כל דבר מן הסרטנים, שרימפס, סרטן, עוף או שילוב.)
מגישים בקערה עם אורז מאודה, קרקרים סודה ורוטב חם לואיזיאנה.