קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות3
מגזין

מרק הבמיה של ארל קמפבל

מרק הבמיה של ארל קמפבל
מרק הבמיה של ארל קמפבל עשוי להיות בדיוק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-48 מנות. יש מרק זה 276 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך במיה, אבקת צ'ילי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע רו. במחבת תחתית כבדה, רצוי מחבת ברזל יצוק, להמיס את שומן הבייקון ומערבבים בקמח. חשוב לשמור ערבוב זה עד שהוא הופך חום כהה עמוק. בדרך כלל כ -30 דקות. זכור גם פעם זה חום כדי להסיר אותו מן המבער וזה ימשיך לבשל כמו המחבת הוא עדיין ממש חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
למרק הבמיה: ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
תן להתבשל במשך 5 דקות.
5
חותכים את הקישורים החמים ב 1/4 אינץ חצי ירחים ולהוסיף לסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את המים, בסיס צדפות, אבקת צ ' ילי, טימין, אורגנו, שום, פפריקה, קאיין, בסיס עוף, רוטב חם עלה דפנה. מביאים לרתיחה ולהפוך לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בסיס עוףבסיס עוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
בואו להתבשל במשך 30 דקות.
8
קח 1 כוס של הנוזל ומערבבים אותו לתוך roux עדיין חם; זה יתרחב להכפיל את הגודל.
9
מוסיף את זה למיה ומערבבים אותו היטב להביא אותו בחזרה לרתיחה. ברגע שזה התעבה, לכבות את החום ומערבבים בקובץ במיה גאמבו. (בשלב זה יש לך בסיס נחמד כי אתה יכול להוסיף את הבחירה של חלבונים, כל דבר מן הסרטנים, שרימפס, סרטן, עוף או שילוב.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת קבציםאבקת קבצים
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סרטןסרטן
במיהבמיה
10
מגישים בקערה עם אורז מאודה, קרקרים סודה ורוטב חם לואיזיאנה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לכריכהלכריכה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשומן בייקוןשומן בייקון1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפה בסיסצדפה בסיס11 כף אורגנו מיובשקאייןקאיין454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובשבסיס עוףבסיס עוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמוצים כשריםחמוצים כשרים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים ירוקים, חתוכים לקוביותפלפלים ירוקים, חתוכים לקוביות35חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קובץ גאמבוקובץ גאמבו11 כף אורגנו מיובשרוטב חריף, כמו טבסקורוטב חריף, כמו טבסקו1קילוגרםבמיה קפואהבמיה קפואה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורגנו מיובשאורגנו מיובש11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים אדומים, חתוכים לקוביותפלפלים אדומים, חתוכים לקוביות48שרימפס וורידיםהגשת הצעות: אורז מאודה, קרקרים סודה כגון קרקרים ורוטב חריף לואיזיאנה. התחל על ידי ביצוע רוהגשת הצעות: אורז מאודה, קרקרים סודה כגון קרקרים ורוטב חריף לואיזיאנה. התחל על ידי ביצוע רו907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק הקישור החם של ארל קמפבלנקניק הקישור החם של ארל קמפבל454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח5בצל צהוב בינוני, קצוץרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Palacio דה Fefinanes אלברינו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.