מרק הבצל הצרפתי המצוין של ג'וליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי מעולה של ג'וליה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 775 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מטגנים את הבייקון במשך 15 דקות, או עד פריך.
מעבירים בייקון למגבות נייר, אבל משאירים את השמן במחבת.
להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל ו לטגן בשומן בייקון במשך כ 15 דקות, או עד שקוף ורך. מערבבים את היין ואת הקורנית ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים את המלח והפלפל השחור הטחון.
ואז לשפוך את מלאי הבשר, להביא לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 30 דקות. להתפורר בייקון, להזמין 4 כפות ולהוסיף את השאר למרק.
מניחים 1 כף של שרי לתוך כל אחד 4 תנור בודדים-קערות בטוח.
מניחים פרוסת לחם לתוך כל קערה, ואז מצקת את המרק לתוך כל קערה. למעלה עם הגבינה ומפזרים עם בייקון שנותר.
מניחים בתנור לצלות במשך כ 3 עד 5 דקות, או עד הגבינה נמסה תוסס. (הערה: היזהר בעת הסרת הקערות כפי שהם יהיו חמים.)