מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלית, בצל, גרגרי מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מרק הודו לאחר חג ההודיה, סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול או תנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הסר פגר ולאפשר להתקרר. בשר הודו נפרד מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
3
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. שמור על 12 כוסות מרק טורקיה בקערה גדולה. שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
ממיסים חמאה בסיר גדול אחר או בתנור הולנדי על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, גזר, וסלרי בחמאה מומסת עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים קמח לתוך תערובת ירקות; לבשל ומערבבים עד חלקה, על 5 דקות. בהדרגה מערבבים בערך 1/3 מרק טורקיה שמורות. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מערבבים הנותרים מרק טורקיה, בשר הודו, חצי וחצי, פטוצ ' יני, מלית, מלח, מרק עוף, פלפל, עוף תיבול לתוך תערובת חצי וחצי. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אטריות מכרז, על 10 דקות יותר.