מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה
מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלית, בצל, גרגרי מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מרק הודו לאחר חג ההודיה, סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול או תנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
הסר פגר ולאפשר להתקרר. בשר הודו נפרד מהעצמות.
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. שמור על 12 כוסות מרק טורקיה בקערה גדולה. שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.
ממיסים חמאה בסיר גדול אחר או בתנור הולנדי על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, גזר, וסלרי בחמאה מומסת עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים קמח לתוך תערובת ירקות; לבשל ומערבבים עד חלקה, על 5 דקות. בהדרגה מערבבים בערך 1/3 מרק טורקיה שמורות. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות.
מערבבים הנותרים מרק טורקיה, בשר הודו, חצי וחצי, פטוצ ' יני, מלית, מלח, מרק עוף, פלפל, עוף תיבול לתוך תערובת חצי וחצי. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אטריות מכרז, על 10 דקות יותר.