קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות14
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה

מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה
מרק הודו מוקרם לאחר חג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1120 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלית, בצל, גרגרי מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו מרק הודו לאחר חג ההודיה, סיר איטי, שאריות מרק עוף לחג ההודיה., ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפגר טורקיה בסיר גדול או תנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר פגר ולאפשר להתקרר. בשר הודו נפרד מהעצמות.
מרכיבים שתצטרך
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
3
חותכים בשר לחתיכות בגודל ביס; להשליך עצמות. שמור על 12 כוסות מרק טורקיה בקערה גדולה. שמור מרק שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ממיסים חמאה בסיר גדול אחר או בתנור הולנדי על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, גזר, וסלרי בחמאה מומסת עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים קמח לתוך תערובת ירקות; לבשל ומערבבים עד חלקה, על 5 דקות. בהדרגה מערבבים בערך 1/3 מרק טורקיה שמורות. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורקיהמרק טורקיה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מערבבים הנותרים מרק טורקיה, בשר הודו, חצי וחצי, פטוצ ' יני, מלית, מלח, מרק עוף, פלפל, עוף תיבול לתוך תערובת חצי וחצי. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אטריות מכרז, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
מרק עוףמרק עוף
מרק טורקיהמרק טורקיה
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)