מרק הטאקו האיטי של צ'אד
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל מרק טאקו הבישול האיטי של צ'אד. יש מרק זה 205 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. . המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-119 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות משומר, תערובת רוטב ראנץ', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. נסו מרק טאקו איטי מתבשל, מרק טאקו איטי מתבשל, ו מרק טאקו בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
חום את בשר טחון לחלוטין במחבת גדולה מעל חום בינוני; לנקז.
להעביר את הבשר לבישול איטי.
חום את הנקניק לחלוטין במחבת גדולה מעל חום בינוני; לנקז.
להעביר את הבשר לבישול איטי.
מוסיפים את העגבניות הכתושות, תירס, שעועית שחורה, שעועית כליות, תערובת רוטב ראנץ, תערובת תיבול טאקו, בצל, פלפל ירוק, פלפל אדום, עגבניות חתוכות לקוביות עם פלפלים ירוקים צ 'ילה, רוטב צ' ילי, פלפלים חלפיניו, בירה, ופלפל שחור לבישול האיטי. הגדר תנור איטי נמוך ומבשל 8 עד 10 שעות, או, אם אתה מעדיף, על גבוה במשך 4 עד 6 שעות.