קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק הסלמון המעושן של מימי

מרק הסלמון המעושן של מימי
מרק הסלמון המעושן של מימי הוא ... pescatarian ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 202 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חמאה, קורנית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק סלמון מעושן, מרק סלמון מעושן, ו מרק סלמון מעושן.

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את החמאה, שמן זית, בצל, שום, וסלרי. מבשלים 8 עד 10 דקות, או עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים קמח על התערובת ומערבבים היטב כדי להפוך roux יבש. בהדרגה להוסיף את מרק העוף ומערבבים עד מעט מעובה. מערבבים את תפוחי האדמה, שמיר, טרגון, טימין, ופפריקה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
3
מערבבים את הסלמון, יין, מיץ לימון, רוטב חם, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, חשוף במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מערבבים במחצית וחצי וממשיכים להתבשל במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. אל תתנו להרתיח מרק לאחר הוספת חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
5
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.