מרק הסלמון המעושן של מימי
מרק הסלמון המעושן של מימי הוא ... pescatarian ומספק כ 8 מנות. יש מרק זה 202 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך חמאה, קורנית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק סלמון מעושן, מרק סלמון מעושן, ו מרק סלמון מעושן.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את החמאה, שמן זית, בצל, שום, וסלרי. מבשלים 8 עד 10 דקות, או עד הבצלים שקופים.
מפזרים קמח על התערובת ומערבבים היטב כדי להפוך roux יבש. בהדרגה להוסיף את מרק העוף ומערבבים עד מעט מעובה. מערבבים את תפוחי האדמה, שמיר, טרגון, טימין, ופפריקה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים את הסלמון, יין, מיץ לימון, רוטב חם, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, חשוף במשך 10 דקות.
מערבבים במחצית וחצי וממשיכים להתבשל במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם. אל תתנו להרתיח מרק לאחר הוספת חצי וחצי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.