תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מייקל סימון של מרק עוף וכופתה. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 838 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותביאו יין, גזר, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: סטייק העוף המטוגן של מייקל סמיון, כנפי העוף בסימון של מיכאל סרירצ'ה ליים, ו קישואים קרודו של מייקל סמיון.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר 6 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום, גזר, שורש סלרי, לפת, לפת, בצל, שומר קצוץ, וקמצוץ גדול של מלח; מבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®
לפת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שלב את החלב, שומן עוף, 1 כף טרגון, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בסיר בינוני; להביא רתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומן עוף
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום; להוסיף את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
להקציף את הביצים, אחד בכל פעם, כדי לעשות בצק עבה.מביאים את המרק לרתיחה. טופס את הבצק לתוך שמונה כופתאות (כף גדולה או כף גלידה); טיפה לתוך המרק. מכסים ומבשלים ועד כופתאות לצוף על החלק העליון של פני השטח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את בשר העוף, הפטרוזיליה ואת הנותרים 1 כף טרגון למרק; מערבבים היטב ומחלקים בין קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה