תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מייקל סימון של מרק עוף וכופתה. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 838 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותביאו יין, גזר, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: סטייק העוף המטוגן של מייקל סמיון, כנפי העוף בסימון של מיכאל סרירצ'ה ליים, ו קישואים קרודו של מייקל סמיון.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר 6 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את השום, גזר, שורש סלרי, לפת, לפת, בצל, שומר קצוץ, וקמצוץ גדול של מלח; מבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לפת
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שלב את החלב, שומן עוף, 1 כף טרגון, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בסיר בינוני; להביא רתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שומן עוף
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להוסיף את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד הנוזל נספג.
להקציף את הביצים, אחד בכל פעם, כדי לעשות בצק עבה.מביאים את המרק לרתיחה. טופס את הבצק לתוך שמונה כופתאות (כף גדולה או כף גלידה); טיפה לתוך המרק. מכסים ומבשלים ועד כופתאות לצוף על החלק העליון של פני השטח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את בשר העוף, הפטרוזיליה ואת הנותרים 1 כף טרגון למרק; מערבבים היטב ומחלקים בין קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט