קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות7
ציון בריאות19
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק העוף והכופתאות של מייקל סימון

מרק העוף והכופתאות של מייקל סימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מייקל סימון של מרק עוף וכופתה. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 838 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לכו לחנות ותביאו יין, גזר, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: סטייק העוף המטוגן של מייקל סמיון, כנפי העוף בסימון של מיכאל סרירצ'ה ליים, ו קישואים קרודו של מייקל סמיון.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר 6 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום, גזר, שורש סלרי, לפת, לפת, בצל, שומר קצוץ, וקמצוץ גדול של מלח; מבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
לפתלפת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את היין הלבן, 6 כוסות מים, זרעי שומר, טימין ועלי דפנה; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
שלב את החלב, שומן עוף, 1 כף טרגון, אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בסיר בינוני; להביא רתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומן עוףשומן עוף
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום; להוסיף את הקמח ומערבבים במרץ עם כף עץ עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
להקציף את הביצים, אחד בכל פעם, כדי לעשות בצק עבה.מביאים את המרק לרתיחה. טופס את הבצק לתוך שמונה כופתאות (כף גדולה או כף גלידה); טיפה לתוך המרק. מכסים ומבשלים ועד כופתאות לצוף על החלק העליון של פני השטח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את בשר העוף, הפטרוזיליה ואת הנותרים 1 כף טרגון למרק; מערבבים היטב ומחלקים בין קערות חמות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה