מרק העוף עם אטריות של סבתא
מרק עוף אטריות של סבתא דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 449 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ SippitySup יש 109 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, סלרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מצוין. נסו מרק העוף עם אטריות של סבתא, מרק העוף אטריות של סבתא, ו מרק אטריות ראמן המופק של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה העוף על תבנית אפייה מרופדת בקלף ומשפשפים את העור בשמן זית.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל כשרים. צלוי במשך 35 עד 40 דקות, עד מבושל דרך. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר מן העצמות, להשליך את העור, וקוביות בשר העוף לקוביות ½ אינץ'. מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הגזר. מבשלים חשפו במשך כ 20 דקות, עד הגזרים רכים.
מוסיפים את הסלרי ואת האטריות ביצים ומבשלים עוד 10 דקות עד שהאטריות מבושלות.
מוסיפים את בשר העוף מבושל ופטרוזיליה וחום דרך. מתבלים לטעם ומגישים.