מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות)
מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 396 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 206 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, תרמילי הל טחונים, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מבשלים את הספר: גונדי, עוף וחומוס כופתאות במרק, פרסי "כדורי מצות" עם חומוס ועוף (גונדי), ו Morg Kebab (עוף שיפוד איראני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים מרק עוף לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול. להפחית מבשלים חשופים ולהוסיף גזר, כרישה, סלרי, ותפוח אדמה. מכסים ומבשלים עד ירקות הם מכרז לחלוטין, על 20 דקות. בינתיים, תגיע לגונדי.
מניחים חומוס בקערה גדולה ערבוב מחית עם מחית תפוחי אדמה עד לא חומוס שלם להישאר אבל התערובת היא עדיין קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
תערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים עוף, בצל, ארוחה מצה, שמן זית, כורכום, כמון והל. לערבב קלות עם הידיים עד התערובת משולבת היטב, ולאחר מכן להוסיף מים, כף אחת בכל פעם, עד תערובת מגיע יחד בקלות והוא יכול להיות מגולגל לתוך כדורים ששומרים על צורתם אבל לא מקל על הידיים.
להוסיף 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים תערובת של 1/2-כפיות על צלחת חסינת מיקרוגל ומיקרוגל על כוח גבוה במשך 10 שניות עד מבושל דרך. לטעום ולהוסיף יותר מלח או פלפל אם תרצה. חזור על מיקרוגל, טעימות ותיבול עד רמת התיבול הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
טופס גונדי על ידי גלגול כמה כפות של התערובת בין הידיים. כל גונדי צריך למדוד 1 1/2 אינץ ' בקוטר. תוכל להגיע ל-20 גונדי.
6
העברה לצלחת גדולה כפי שאתה יוצר אותם. זרוק את הגונדי אחד בכל פעם במרק. כאשר כל הגונדי נמצאים, להביא את המרק בחזרה עד רתיחה ומבשלים עד הגונדי להאיר מעט בצבע, לנפח, והם מבושלים דרך לחלוטין, על 10 דקות. להתאים תיבול של מרק עם מלח ופלפל.