מרק הריזוטו של קייט באביב
המתכון מרק ריזוטו האביב של קייט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . יש מרק זה 283 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם אורז arborio, אגוז מוסקט טחון, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ריזוטו האביב, ריזוטו אורזו אביב, ו אני אוהב ריזוטו באביב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
להוסיף קליפת לימון; לטגן 2 דקות.
להוסיף אורז; לטגן 3 דקות.
מערבבים במרק, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. מערבבים באספרגוס, תרד ואגוז מוסקט; מבשלים, חשופים, 2 דקות או עד אספרגוס הוא פריך-רך. מעל כל מנה עם גבינה.