מרק וסלט, עם סגנון: סלט Lyonnaise ו כרישה ומרק תפוחי אדמה
מרק וסלט, עם סגנון: סלט Lyonnaise ו כרישה ומרק תפוחי אדמה עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . אם יש לכם מלח ופלפל, לחם תבואה, אנדיב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק כרישה ותפוחי אדמה של אמא, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים כרישה חצי לאורכו לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
3
הנח כרישה במסננת. כרישה פרוסה נפרדת תחת מים זורמים קרים ולנקות אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
לנקז היטב.
5
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, עלה דפנה וכרישה. מתבלים במלח ופלפל. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים אותם דק, מוסיפים אותם לסיר מרק כמו שאתה הולך. תפוחי אדמה העונה עם קצת מלח, להוסיף ציר עוף לסיר מרק. מכסים את המרק ומביאים לרתיחה. לחשוף ומבשלים 12 עד 15 דקות, עד תפוחי אדמה הם מאוד רך. לשבור את תפוחי אדמה כדי לעבות מעט מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
ציר עוף
עלי דפנה
תפוח אדמה
כרישה
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
8
בעוד מרק מבשלים, לשפשף את החלק הפנימי של קערה גדולה ערבוב עם שום סדוק. פורסים את הלחם לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שום
לחם
מרק
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
מוסיפים את הלחם לקערה, טפטוף בנדיבות עם שמן זית, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק את הלחם בקערה לחלוטין מעיל עם שמן, ויוצקים על תבנית אפייה בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
לחם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
10
מניחים בתנור וטוסט עד הזהב, על 6 או 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
ממלאים מחבת בינונית עם מים חמים ומביאים לרתיחה עדינה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
בינתיים, לחתוך בייקון סלאב לפרוסות 1/4 אינץ', מה שהופך את צורות matchstick שומן. מבשלים בייקון במחבת nonstick קטנה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון סלאב
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הסר בייקון שניתנו מגבות נייר. להחזיר מחבת לחום ולבשל את שאלוט בבייקון נוטף 3 עד 5 דקות, עד רק מכרז, על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
14
לטאטא ב 2 כפות של חומץ ו Dijon עד משולב היטב. תוך לטאטא, לטפטף לאט בשמן זית 1/4 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
יוצקים את הכף הנותרת של חומץ לתוך המים הבוערים. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה. בעדינות לשפוך את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות. לבשל ביצים במשך כ 2 דקות עבור חלמונים נוזליים, או על 4 עבור חלמונים מוצקים. אל תתנו למים לרתוח! בזהירות להסיר את הביצים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מים
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
16
לקרוע את עולש לחתיכות בגודל ביס, ו julienne endive.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
17
שים את הירוקים באותה קערה שזרקת את הלחם בה.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
18
מוסיפים את הרוטב, ואת הטרגון וזורקים היטב עם מלקחיים. מחלקים בין 4 צלחות, ומעל כל אחד עם ביצה עלומה. סלט העונה עם יותר מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
ביצה עלומה
טרגון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
19
כדי להגיש מרק, מצקת לתוך קערות העליון עם בייקון, קרוטונים, עירית ופלפל סדוק.