קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות22
מגזין

מרק וסלט, עם סגנון: סלט Lyonnaise ו כרישה ומרק תפוחי אדמה

מרק וסלט, עם סגנון: סלט Lyonnaise ו כרישה ומרק תפוחי אדמה
מרק וסלט, עם סגנון: סלט Lyonnaise ו כרישה ומרק תפוחי אדמה עשוי להיות רק hor d ' oeuvre אתה מחפש. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . אם יש לכם מלח ופלפל, לחם תבואה, אנדיב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק כרישה ותפוחי אדמה של אמא, ו מרק כרישה ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים כרישה חצי לאורכו לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
3
הנח כרישה במסננת. כרישה פרוסה נפרדת תחת מים זורמים קרים ולנקות אותם.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
לנקז היטב.
5
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה, עלה דפנה וכרישה. מתבלים במלח ופלפל. מקלפים תפוחי אדמה וחותכים אותם דק, מוסיפים אותם לסיר מרק כמו שאתה הולך. תפוחי אדמה העונה עם קצת מלח, להוסיף ציר עוף לסיר מרק. מכסים את המרק ומביאים לרתיחה. לחשוף ומבשלים 12 עד 15 דקות, עד תפוחי אדמה הם מאוד רך. לשבור את תפוחי אדמה כדי לעבות מעט מרק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרישהכרישה
מלחמלח
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
8
בעוד מרק מבשלים, לשפשף את החלק הפנימי של קערה גדולה ערבוב עם שום סדוק. פורסים את הלחם לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
מרקמרק
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
9
מוסיפים את הלחם לקערה, טפטוף בנדיבות עם שמן זית, ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לזרוק את הלחם בקערה לחלוטין מעיל עם שמן, ויוצקים על תבנית אפייה בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
10
מניחים בתנור וטוסט עד הזהב, על 6 או 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
ממלאים מחבת בינונית עם מים חמים ומביאים לרתיחה עדינה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בינתיים, לחתוך בייקון סלאב לפרוסות 1/4 אינץ', מה שהופך את צורות matchstick שומן. מבשלים בייקון במחבת nonstick קטנה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון סלאבבייקון סלאב
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הסר בייקון שניתנו מגבות נייר. להחזיר מחבת לחום ולבשל את שאלוט בבייקון נוטף 3 עד 5 דקות, עד רק מכרז, על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
14
לטאטא ב 2 כפות של חומץ ו Dijon עד משולב היטב. תוך לטאטא, לטפטף לאט בשמן זית 1/4 כוס עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
יוצקים את הכף הנותרת של חומץ לתוך המים הבוערים. לפצח ביצה לתוך קערה קטנה. בעדינות לשפוך את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות. לבשל ביצים במשך כ 2 דקות עבור חלמונים נוזליים, או על 4 עבור חלמונים מוצקים. אל תתנו למים לרתוח! בזהירות להסיר את הביצים עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
16
לקרוע את עולש לחתיכות בגודל ביס, ו julienne endive.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
17
שים את הירוקים באותה קערה שזרקת את הלחם בה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
18
מוסיפים את הרוטב, ואת הטרגון וזורקים היטב עם מלקחיים. מחלקים בין 4 צלחות, ומעל כל אחד עם ביצה עלומה. סלט העונה עם יותר מלח ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
ביצה עלומהביצה עלומה
טרגוןטרגון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
19
כדי להגיש מרק, מצקת לתוך קערות העליון עם בייקון, קרוטונים, עירית ופלפל סדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
קרוטוניםקרוטונים
עיריתעירית
בייקוןבייקון
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
20
מגישים עם לחם פריך בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך