מרק חג המולד
מרק חג המולד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, כרוב, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. מתכונים דומים: מרק ערב חג המולד, מרק כרוב חג המולד, ו מרק טורטליני חג המולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הקילבסה לתוך תנור הולנדי 7 ליטר ולהגדיר על חום בינוני-נמוך. לבשל עד kielbasa יש השחמה היטב שניתנו השומן שלה, כ 15 דקות. אם אין לך לפחות 2 כפיות שומן, להוסיף מספיק שמן צמחי לעשות 2 כפיות.
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד.
מוסיף את השום ומבשל במשך 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן כדי למנוע את השום מלשרוף.
מוסיפים את השעועית ואת מרק העוף ומבשלים, מכוסים, במשך 45 דקות. לאחר 45 דקות, מוסיפים את תפוחי האדמה, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
לשטוף, לשטוף ולקצוץ את כרוב ולקרוע לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את הכרוב לסיר, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות או רק עד שהוא רך, אבל לא רגשני.
מוסיפים את חומץ היין האדום ופלפל שחור ומערבבים לשלב. באופן שווה להפיץ את kielbasa בין 8 קערות מרק. מערבבים את המרק לתוך קערות ומגישים.