מרק חומוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק חומוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומוס, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק ניו אינגלנד של מרק חומוס חריף מרק Butternut, מרק חומוס, ו מרק חזיר וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים גרגרי חומוס יבשים, במקום mediumbowl ולהוסיף מים קרים כדי לכסות על ידי2".
שמן חום בסיר כבד גדול מעל mediumheat.
מוסיפים בצל, שום, קורנית sprig;לבשל, ערבוב מדי פעם, עד onionsare רך, 10-15 דקות.
תוסיף חומוס ויין. להביא לרתיחה מהירה; לבשל untilwine מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד חומוסהם מאוד רכים, 1 1/2-2 שעות עבור גרגרי חומוס יבשים, או על 30 דקות שימורים. תשליך את קורנית sprig.
עבודה בקבוצות, חומוסpeamixture purée בבלנדר או עם טבילה, הוספת מים על ידי 1/2-כוסים אם נחוץ, עד חלקה. עונה עם salt.DO קדימה: מרק חומוס יכול להיות made1 יום קדימה.
בואו מגניב; לכסות ולהירגע.
בינתיים, לבשל ברוקולי בסיר גדולשל מים מלוחים מלוחים עד פריך במכרז, about4 דקות.
מסננים; לשטוף מתחת למים קרים.
לחמם מרק. מחלקים מרק בין קערה ומקשטים עם ברוקולי ועשבי תיבול.