מרק חומוס ורומיין עם ורמיצ'לי מוזהב
מרק חומוס ורומיין עם ורמיצ'לי מוזהב יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את ורמיצ'לי, מרק עוף, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק עוף כורכום מוזהב, ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca), ו מרק עוף וורמיצ'לי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל, שום, כורכום, פפריקה, וקיין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ומבשלים 5 דקות יותר.
מוסיפים את החומוס, מרק, מים ומלח. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן על אש מתונה.
מוסיף את ורמיצ ' לי ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
הסר את הפסטה השחומה עם כפית מחוררת; להוסיף אותו למרק יחד עם רומיין. מבשלים עד הפסטה מכרז, על 5 דקות.
וריאציות: במקור עשינו את המרק הזה עם chard שוויצרי. כשהגיע הזמן לבחון מחדש, נגמר לנו הצ ' ארד אבל היה לנו הרבה רומיין; השתמשנו בזה ואהבנו את המרק אפילו יותר. Chard שוויצרי עדיין עושה החלפה בסדר, אם כי, כפי שעושה תרד.
המלצת יין: מאז ההשראה למרק זה מגיע מספרד, למה לא היין גם כן? Crianza ריוחה יהיה מושלם כאן. Cranza פירושו בגילאי פחות מאשר Reserva המורכב יותר Gran Reserva, ולכן היין יהיה טרי ופירותי.