מרק חורף בסגנון איטלקי
צריך מרק ללא גלוטן? מרק חורף בסגנון איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לך אורגנו, בזיליקום, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: מרק עדשים בסגנון איטלקי, מרק בצל בסגנון איטלקי, ו מרק בשר ופפרוני בסגנון איטלקי.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ובצל וקמח במשך 3 דקות, או עד מכרז.
מוסיף את הנקניק, בראונינג היטב בכל הצדדים, על 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, אורגנו, בזיליקום ופטרוזיליה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 שעה.
מוסיפים את האורז ומבשלים במשך 30 דקות נוספות. לבסוף, להוסיף את השמנת, ערבוב טוב.
הסר מהחום ולתת למרק לנוח 5 דקות לפני ההגשה.