קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חם וחמוץ (מסעדת בטי פו; הונאן)

מרק חם וחמוץ (מסעדת בטי פו; הונאן)
גשו לסופר וקנו חזיר, אבקת שום, חומץ מזוקק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק חם וחמוץ, מסעדה בסגנון שמנת חמוצה ופאי אוכמניות, ו רוטב סיני חמוץ מתוק בסגנון מסעדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את חבצלות יום מיובש, להשרות אותם במים חמים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים את הקצה הקשה, הקשה של הגבעול ולאחר מכן לחתוך את חבצלות היום במחצית לאורכו.לנקות ולספוג את פטריות אוזן העץ במים חמים במשך כ 20 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות קטנות. כדי לנקות, פשוט לנגב עם מטלית לחה-לא להשרות או לשטוף!מביאים את מרק העוף לרתיחה ולאחר מכן מוסיפים את החזיר (או חלופה צמחונית-ראה להלן), ברפרוף את פני השטח של כל שומן.לבשל את החזיר במשך 3-4 דקות, עד מרק מגיע לרתיחה שוב.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מוסיפים את הטופו, חתיכות פטריות, יורה במבוק, וחבצלות יום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
4
תן לסיר לחזור לרתיחה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את רוטב הסויה, תבלינים, חומץ, מלח וסוכר.לטעום את המרק, התאמת החומץ (ייתכן שיהיה עליך לשנות למעלה או למטה על ידי אונקיה) עבור "חמוץ" ומלח לאיזון.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
6
מערבבים את עמילן תירס ומים כדי ליצור משחה עבור עיבוי.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיף את תערובת עמילן תירס לאט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
8
טפטף את הביצים המוכות לאט תוך ערבוב, כך שאתה מקבל" מיתרים " של ביצה.כבה את החימום.מצגת-מצקת את המרק לתוך קערות, ואז מקשטים עם 1/2 כפית בצל ירוק לקערה טפטוף של שמן שומשום.הערות על מרכיבים & החלפות:.תרמילי שושן יבשים ואוזני עץ (הנקראים גם "אוזני עץ", "פטריה שחורה" או "הו ביי") זמינים ברוב השווקים המזרחיים.עוף stock - - להשתמש תוצרת בית או מגוון משומר דל נתרן. לצמחונים להשתמש במניות עוף צמחוניות או ציר ירקות.בשר חזיר-לחלופה כשרה, להשתמש עוף מגורר או תרנגול הודו; עבור צמחוני אלטרנטיבי, להחליף חזיר עם תערובת של טרי טעים פטריות, למשל, shiitake, צדפות, או portobellos.רוטב סויה-בטי משתמשת ברוטב סויה רגיל - אם משתמשים במגוון "סויה עדין", ייתכן שיהיה עליך להתאים את כמות המלח לפי הטעם.חומץ-החומץ הוא המהות של ההיבט" חמוץ "של מרק זה, וחומץ לבן מזוקק נותן לך את הטעם החזק ביותר; חומץ אורז, חומץ יין, חומץ יין, חומץ תפוחים, וכו', יהיה גם לדלל מדי (לא מספיק חומציות) או להוסיף טעמים זרים.שום-אבקת שום מועדפת במתכון זה, אבל אם אתה בוחר להשתמש ציפורן, להשאיר אותם שלמים, להוסיף אותם רק כדי לטעום את מרק העוף ולהסיר אותם לפני הוספת מרכיבים אחרים.שמן שומשום-מוסיף טעם מנצנץ ומעושן למוצר הסופי. שמן שומשום סיני הוא בדרך כלל מזרעים קלויים; יפנית הוא בדרך כלל untoasted, כך הטעם יהיה שונה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרלירות במבוק, julienned (משומר או טרי)לירות במבוק, julienned (משומר או טרי)1אוראו ממולאים כפוליםפלפל קאיין, קרקעפלפל קאיין, קרקע1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף (ראה הערות עבור גרסה צמחונית)מרק עוף (ראה הערות עבור גרסה צמחונית)2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת שום (ראה הערות)אבקת שום (ראה הערות)2קרום: פירורי קרקר גרהםgingerroot, קצוץ דקgingerroot, קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות מיובשות (פטריות מיובשות ("אוזני עץ "או"אוזני עץ")1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזיר, דק julienned (ראה הערות עבור חלופה צמחונית)חזיר, דק julienned (ראה הערות עבור חלופה צמחונית)1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהםבצל ירוק, קצוץ דקבצל ירוק, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום (אופציונלי, עשוי זרעי שומשום קלוי מועדף)שמן שומשום (אופציונלי, עשוי זרעי שומשום קלוי מועדף)142פלפל האבנרורוטב סויה (ראה תגובות)רוטב סויה (ראה תגובות)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה227פלפל האבנרוטופו משרד, julienned (זה בדרך כלל יהיה 1 בלוק או עוגה של טופו)טופו משרד, julienned (זה בדרך כלל יהיה 1 בלוק או עוגה של טופו)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®5קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן, אדמהפלפל לבן, אדמה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרניצני שושן יבשים (חבצלות יום)ניצני שושן יבשים (חבצלות יום)

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ראטס מקורי Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Raats מקורי Chenin Blanc
Raats מקורי Chenin Blanc
Chenin המקורי הוא בעל מבנה ללא שימוש בכל אלון על מנת לשמר את "המקורי" של היין, תוסס פרי fesh אופי. זה ארוז עם טעמים עסיסיים של אננס, תפוח טעים זהוב והדרים, עם רמזים של זנגביל, יערה ופריחה כתומה מינרליות יפה. זה בהיר, מציע טעים מן Chenin מאסטר Bruwer ראטס יריבים מיטב Loire עמק Chenin."באמת נקי לחתוך, עם אפרסק לבן, יערה ורשימות מינרליות כי לנהוג דרך ארוך, מוגדר היטב לסיים. יש גם חומציות פריך גדול קבור כאן."צופה ביין89 נקודות