מרק חמור ים מעושן
מרק האדוק מעושן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמיר, פלפל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האדוק מעושן ומרק שעועית לבנה, האדוק מעושן ומרק תפוחי אדמה חדש עם טפטוף מייפל, ו קאלן סקינק-האדוק סקוטי מעושן ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את רוזמרין, טימין, עלי דפנה, וגרגירי פלפל בכותנה ולאבטח עם חוט המטבח. תניח בצד.
בסיר בינוני על חום מתון, להמיס את החמאה.
מוסיף את הכרישה ושומר וsauté, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, להוסיף את חבילת עשב, ומבשלים עד המרק מצטמצם על ידי כשליש, 20 עד 25 דקות.
הוסף האדוק, כיסוי, ומבשלים 5 דקות נוספות. מתבלים לפי הטעם. מחלקים מרק בין 8 קערות, הקפד לחלק באופן שווה את הדגים וירקות.
מפזרים כל מנה עם שמיר ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
האדוק בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.