מרק חצילים ופלפל אדום קלוי
מרק חצילים ופלפל אדום קלוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך מלח, פלפלים, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: קארי פלפל אדום קלוי ומרק חצילים, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד.
מניחים חצאי חצילים, צד העור למעלה, על תבנית אפייה. פלפלים מטוגנים וחצילים 15 דקות או עד מושחר.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 10 דקות. פילפלפל. לגרוף את עיסת חצילים. להשליך פגזים.
שלב 1 מרק בצל בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מרק, פלפלים, עיסת חצילים, ומבשלים 10 דקות.
מניחים תערובת פלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת פריד למחבת. מערבבים בזיליקום, מלח ופלפל שחור.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.