מרק חתונה איטלקי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מלח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את כדורי הבשר: מערבבים את 6 החומרים הראשונים בקערה גדולה להתמזג. מערבבים בגבינה, בשר חזיר ובשר בקר. באמצעות 1 1/2 כפיות לכל אחד, לעצב את תערובת הבשר לתוך כדורי בשר בקוטר 1 אינץ'.
כדי להפוך את המרק: להביא את המרק לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את כדורי הבשר ואת endive מתולתל ומבשלים עד כדורי הבשר מבושלים דרך ואת endive מתולתל הוא רך, על 8 דקות.
לטאטא את הביצים והגבינה בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים את המרק בתנועה מעגלית. בהדרגה לטפטף את תערובת הביצים לתוך המרק הנע, ערבוב בעדינות עם מזלג כדי ליצור דקים של ביצה, על 1 דקה. מתבלים את המרק לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת את המרק לקערות ומגישה. סיים מרק עם גבינת פרמזן אם תרצה.