מרק טאקו
מרק טאקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם בירה, שעועית, תערובת ההלבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו שלישי: מרק טאקו קל, אין מרק טאקו זמן-לעשות מרק מהיר וקל כי הוא טעים ומוכן בעוד כמה דקות, ו מרק טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
בקר חום בסיר, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז. להחזיר בשר לחשיש.
לשטוף ולנקז שעועית פינטו, תירס, שעועית ירוקה. מערבבים שעועית פינטו ו 8 מרכיבים הבאים לתוך בשר בקר; להביא לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות.
חותכים טורטיות לרצועות 1/4 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה; מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 5 עד 8 דקות. מרק מצקת לתוך קערות, העליון עם רצועות טורטייה.